2777
2789
عنوان

یکی نبودن اندازه سی نه ها

87 بازدید | 8 پست

یکی از خواهرای من ۱۷ سالشه و س.ینه هاشو رشد کرده اما یکیشون خیلی رشد کرده و یکیشون کم. هنوز دکتر نبردبم نظرشونو بدونیم اما مشکل از چی می‌تونه باشه و چطور میشه حلش کرد؟

تجربه مشابه داشتید؟ تفاوت سایزشون خیلی کم نیست خیلی زیاده. بعضی خانوم ها اندازه هاشون فرق داره اما زیاد دیده نمیشه 

...

چپ بزرگتره؟

شاید التهاب ریه یا مشکل قلبی باشه.البته من سر در نمیارم

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چپ بزرگتره

برای همه چپ یذره بزرگتره بخاطر قلب

نمی‌دونم والا ، برید دکتر

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

برای همه چپ یذره بزرگتره بخاطر قلبنمی‌دونم والا ، برید دکتر

نه دیگه این یه ذره نیست خیلی تو چشمه.. یعنی یکیش یه کوچولو رشد کرده اونیکی زیاد 

بله دکتر که قطعا می‌بریم خواستم بدونم میون خانم ها تجربه مشابه بوده یا نه 

...