purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1103 عنوان شیرازیا بیایید 251 بازدید | 10 پست هوای شیراز توی پاییز و زمستون چطوره؟از کی سرد میشه؟دو هفته دیگه اونجا نقل مکان میکنم دوس دارم بدونم اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.نور بر تاریکی پیروز است. 1403/06/27 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
star1883 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 34 هوا تو مهر و ابان عالیه و خنک و دلچسب (خیلی کم شاید سرد بشه)از اذر هوا شروع میکنه به سرد شدن تا اخر بهمنبازم به نظر من سرد بودن هوای شیراز اونقدر زیاد و غیرقابل تحمل نیست در کل من دوس دارم هوارو
hanadarab عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1923 سلام عزیزم من ساکن شیرازم.از اوایل آبان سرد میشه تا اوایل فروردین.توی اوج زمستون میشه منفی ۵ اینطورا گاهی هم برف میاد قسمتهای شمالی شهر.از کدوم شهر میای ؟ Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end
purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1103 هوا تو مهر و ابان عالیه و خنک و دلچسب (خیلی کم شاید سرد بشه)از اذر هوا شروع میکنه به سرد شدن تا اخر ... برف و بارون نمیاد؟ اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.نور بر تاریکی پیروز است.
purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1103 سلام عزیزم من ساکن شیرازم.از اوایل آبان سرد میشه تا اوایل فروردین.توی اوج زمستون میشه منفی ۵ اینطورا ... من از سمت لرستان دارم میام هیچ نمیدونم لباس چی بیارم 😂😂 اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.نور بر تاریکی پیروز است.
hanadarab عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1923 من از سمت لرستان دارم میام هیچ نمیدونم لباس چی بیارم 😂😂 به به لرستان با صفا.الیگودرز کلی دوست مهمان نواز دارم من.خواهر لباس زمستونه بیار دیگه.بالاخره داری میای زندگی کنی شاید سرد شد یهویی Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end
star1883 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 34 برف و بارون نمیاد؟ بارون که میاد حتی همین شهریور هم بارون اومدولی برف چند ساله شیراز نیومده اونقدر که بشه گفت برف بهش!شهرک گلستان یکم برف میاد ولی نه جوری که مثل شهرهای سرد سیر باشه
purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1103 به به لرستان با صفا.الیگودرز کلی دوست مهمان نواز دارم من.خواهر لباس زمستونه بیار دیگه.بالاخره داری م ... اره درست میگی ❤️❤️ فدات عزیزم اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.نور بر تاریکی پیروز است.
hanadarab عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1923 اره درست میگی ❤️❤️ فدات عزیزم آی دی منو داشته باش هر سوالی داشتی بپرس.پیشاپیش خوش آمدی به شیراز.بهت قول میدم شیرازو دوست خواهی داشت Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end
purplelotus مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1103 آی دی منو داشته باش هر سوالی داشتی بپرس.پیشاپیش خوش آمدی به شیراز.بهت قول میدم شیرازو دوست خواهی داش ... حتماااا درخواست دوستی میدم خیلی محبت میکنید❤️🩷 اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.نور بر تاریکی پیروز است.