2777
2789
عنوان

شوهرم امروز خونه بود کامل

294 بازدید | 18 پست

از صبح با اینکه پریود بودم و خیلی کمر درد داشتم اصلا کمکم نکرد بچه رو یه ذره هم بقل نکرد. داشتم ناهار می پختم تازه غر میزد بیا بچتو بگیر حوصلشو ندارم

بعدشم رفت تو اتاق و خوابید و یا تو اینستا بود.

الآنم رفت خونه ی مادرش

قراربود امروز یه کم ما رو ببره بیرون لباس بخریم برا خودم و بچه.

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

دنبال بهونه میگشت بره از خونه بیرون

گفت چرا نذاشتی بچه رو ببرم پیش داداشم اینا و به این بهونه گفت مبرم خونه مادرم نمیای؟ گفتم نه و رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی بچه ک از خونه بابام  نیاوردم مردا دبگه مردونگی ندارن 😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

میگفتی مگه بچه رو از خونه بابام آوردم

و اینگونه بود که جنگ آغاز میشد 

با آب ریختن تو گودال چشمه به وجود نمیاد چشمه خودش باید بجوشه و جاری بشه .با دعوا و کنایه زدنم آدم بیشعور عوض نمیشه اوضاع متشنج تر میشه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دنبال بهونه میگشت بره از خونه بیرونگفت چرا نذاشتی بچه رو ببرم پیش داداشم اینا و به این بهونه گفت مبر ...

خب عزیزم تو اَم میگفتی من خرید دارم بریم خرید  بعد از اونجا میریم خونه مادرت

خب چرا بهش نگفتی؟زبون ندارین مگه؟باید بگی باید ازش بخوای

واقعا فکر می‌کنی چیزی نمیگم؟

خوب چرا نذاشتی بچه رو ببره پیش داداشش؟؟شاید به خاطر همون لج کرده

آره دیگه اینو بهونه کرد

وگرنه خودشم می‌دونه ک بچه سرما خورده نباید بره بیرون 

خب عزیزم تو اَم میگفتی من خرید دارم بریم خرید بعد از اونجا میریم خونه مادرت

گفت امروز بریم خونه مادرم فردا صبح میریم خرید!

دیشبم اونجا بودیم!

دیگه خسته شدم کل وقت آزادمون باید خونه مامانش باشیم