2777
2789
اهان ولی برا مادر سختره اینجا شنیدم

برای بچح حا کم از اون نداره... فکرشو بکن پدر و مادرت همدیگه رو دوست نداشته باشن... تا ابد حسرت یه خانواده واقعی تو دلت می مونه

از به دنیا اومدن پشیمونت می کنن

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای بچح حا کم از اون نداره... فکرشو بکن پدر و مادرت همدیگه رو دوست نداشته باشن... تا ابد حسرت یه خا ...

نباید دوست داشتن دنیا و زندگی تو به دوستی مدرو مادر گره بزنی که اینها دو مقوله جدا ازهم هستن . چندسالته عزیزم

😊
نباید دوست داشتن دنیا و زندگی تو به دوستی مدرو مادر گره بزنی که اینها دو مقوله جدا ازهم هستن . چندسا ...

19

مگه میشه؟ خیلی تاثیر گذاره

منم هنوز سنم واسه اینچیزا خیلی کم بود... مغزم گنجایش این همه غمو نداشت... من فقط 12 سالم بود

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

سلام. دوست عزیزم‌بیاین عدم مداخله در مشکلات بین پدر و مادر  رو نرمال کنیم. الان شما باید فراموش کنید، پدر شما یک فرد عاقل و مستقل فارغ از خونواده هستن و خب ممکنه با بیماری ها، مشکلات روحی، روانی و جنسی  دست به  گریبان باشند. برای اینکه تشنجی ایجاد نشه موضوع رو تحت هیچ شرایطی با کسی درمیون نگذارید. 

فارغ از این ممکنه یکی رو پیدا کن عصر میام؛ منضورشون مربوط به کارشون یا فرد متخصص، حتی دعا نویس😂 یا هر چیزی باشه چرا مستقیما فکر کردید خانم خواستن؟

گاهی اوقات باید چشم و گوش و‌زبان بسته باشید. برای حفظ شان خودتون هم شده.

اگر مادرتون می فهمیدن اون موقع موضوع فرق می کرد و باید فکر دیگه ای می کردید. قطعا اونجا دخالتتون به جا بود و می تونستید بینشون قرار بگیرید بحث حل شه.

در میان صدها کهکشان، آسمانها و زمین؛ انسان همیشه تنهاست✨💫🌌

زنا خیانت رو بو می کشن و زود می فهمن اگه مادرت سکوت کرده دلایل خودشو داره فقط حواست به درس و آینده باشه بابات اگه می خواست درست شه تا حالا شده بود، با تحصیل و شغل خوب آیندتو تضمین کن اصولا از این پدرا حمایت و حس پدرانه در نمیاد آدم خائن به اطرافیانش هم خیانت می کنه و پشت اونا رو خالی می کنه