2777
2789

همسرم انجام داد 

همون موقع بعد عمل میری خونه

در مورد کار هم باید زمان بدی دیگه دقیقا نمیدونم چند روز بعدش باید بری لنز و برداری ،بعد باید مرتب قطره هارو بریزی ،عینک باید دائم روی چشمت باشه تلویزیون و گوشی نگاه نکنی 

ولی خب عملی هست که واقعا ارزش داره ،اگه عینکی بودی قبلا میفهمی چی میگم 

همسرم انجام داد همون موقع بعد عمل میری خونهدر مورد کار هم باید زمان بدی دیگه دقیقا نمیدونم چند روز ب ...

مرسی عزیزم

یادتون نیست چند وقت بعد از عمل میشه از خونه رفت بیرون؟ بیرون هم همش باید عینک آفتابی زد؟ آره دیگه عینکی هستم خسته شدم واقعا از عینک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزمیادتون نیست چند وقت بعد از عمل میشه از خونه رفت بیرون؟ بیرون هم همش باید عینک آفتابی زد؟ آ ...

من همسرم عینکی نبود ولی اذیت بود شبا یا پشت فرمون اذیت میشد یه دفعه تصمیم به عمل کردن گرفت بخاطر اینکه سختی های عینک و نکشیده بود یکم براش سخت اومد

دقیقا یادم نیست عزیزم ولی بعد برداشتن لنز اذیت هاش کم میشه خارش و خشکی چشم تقریبا کمتر میشه