2777
2789
عنوان

دلم کتلت میخواد

363 بازدید | 36 پست

شوهرم برام کتلت نمیخره ویار کردم هر چی التماسش میکنم میگه نه باید خودت برامون درست کنی خیلی خسیسه  

از صبح تا شب دارم غذا میپزم یبار که ویار کردم نمیخره 

راهکار بدین با شوهرم چیکار کنم از زندگی خستم کرده  

خودت بخر 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کتلت بیرون خوشمزه نیست که.بردار دو تا پیاز و سیبزمبنی رنده کن با گوشت ورز بده بنداز تو تابه سرخ شه.ک ...

من ی بار درست کردم از هم باز شدن و افتضاح شد 

خیلی هم هوس کردم ولی نمیتونم درست کنم بلد نیستم ☹

اسنپ فوووود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کتلت بیرون خوشمزه نیست که.بردار دو تا پیاز و سیبزمبنی رنده کن با گوشت ورز بده بنداز تو تابه سرخ شه.ک ...

کتلت درست کردن همیشه به نظرم سخت میومد. یه جوری گفتی از املت آسونتر به نظر رسید!  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
من ی بار درست کردم از هم باز شدن و افتضاح شد خیلی هم هوس کردم ولی نمیتونم درست کنم بلد نیستم ☹

عزیزم هیچ کاری نداره الان میگم چیکار کنی.

ببین اندازه یه مشت گوشت چرخی بزار.یدونه سیبزمینی متوسط رنده کن توش یدونه هم پیاز متوسط.اب پیاز و سیزمینی رو بگیرحتما.

اگر غذاساز داری بنداز توش همه رو.

بعد یدونه تخم مرغ بشکن توش و یکم ارد سوخاری یا ارد معمولی اگر داری خیلی کم بزن البته اگر موادت خیلی ابکی بود بزن اگر نبود نزن اصلا.

بعد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه بزن و قشنگ ورز بده.

بعد تو دستت شکل بده بنداز تو تابه.

بعد 

یاشاسین آذربایجان💓✌