2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم منظورم این بود هم قوی هم بی احساس چجوری بشم

ببین بی احساس بودن اصلا چیز خوبی نیست، اصلا زنده بودن ما توی احساس کردنمونه، عشق، دوستی، محبت، خشم، نفرت، خوشحالی و ناراحتی و همه و همه باید باشن تا زنده باشیم

ولی اگه میخوای قوی باشی این چیز خیلی خوبیه

ولی خب سخته قوی شدن 

این کتابارو که بهت میگم خیلی میتونه کمک کننده باشه برات بخونشون

خود واقعی ات باشی دختر

تکه هایی از یک کل منسجم

و بعد از خوندن اینا اثرمرکب

کتاب های خودساختگی خیلی کمک کننده است حتما امتحانشون کن

خودتو دوست داشته باش فقط ،،خودخواه باش،، ب این باور برس که کسی لیاقتتو نداره .... و کسی ارزش تایم گذاشتنو نداره... کلمه به تو چع ب من چه  رو تو زندگیت پیاده کن ....از بقیه توقع نداشته باش... هیچ رفت و آمدی برات مهم نباشه...بی تفاوت نسبت ب هر تفاوت✨️🤍🫂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

باید طوری باشی حرفای بقیه روت تاثیر نداشته باشه

مثلا یچیزی گفتن یه جواب محکم بده و دیگه بهش فکر نکن یا میتونی بخندی همون موقع

افکار مثبت زیاد داشته باش  تلاش‌کن برای هدفت

به اینکه بقیه چیکار میکنن و‌‌‌...فکر نکن

من احمق با اینکه دیدم باید ی جاهایی اینجوری باشم... نه که بی احساس... تظاهر به بی احساسی کنم... هنوز این کار رو انجام ندادم برای همین سوء استفاده میشه😑😑😒 از این رفتارم... البته هر شخصی ی موقعیتی داره... بستگی به خودت داره😬

قوی بودن به معنی بی احساس بودن نیست قوی بودن یعنی توانایی مدیریت احساسات و مواجهه با چالش‌ها

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست

این مرحله بی احساس بودن تا ابد واس من قفلِ   

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴