2777
2789

نه ولی پردیس خودگردان میاری 

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرت اول تمام آزادارو بزنم بعد خودگردانارو ؟یعنی مامایی خودگردان بهتره از بهداشت آزاد؟

پرستاری خودگردان و شهریه پرداز بهتر جفتشه از لحاظ بازار کار ولی نمیاری با این تراز 

مامای زسته خوبیه ولی کار براش نیست 

بهداشت هم توازمون استخدامی و ازمون شرکتی دیدم خیلی گرفته بودن ولی بهداشت حرفه ای بهتره

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................

با چه ترازی بهتر میشد بیارم مثلا6800بودم میشد؟

اره. ولی بالای ۶۸۰۰ احتمالش خیلی بیشتره.

شهرستان ها میاری احتمالا. بیشترم جنوب.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

منظورت دانشگاه آزاد ظرفیت مازاد هست؟ یا شهریه پرداز که همون پردیس میشه و تو انتخاب رشته ی سراسری هست ...

مازاد 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

منظورت دانشگاه آزاد ظرفیت مازاد هست؟ یا شهریه پرداز که همون پردیس میشه و تو انتخاب رشته ی سراسری هست ...

زمان من ظرفیت مازاد نبود یه پردیس خودگردان دانشگاه ازاد داشت یه پردیس شهریه پرداز دانشگاه دولتی 

هردوی اینام مرحله تکمیل ظرفیت داشتن 

حالا جدید چیزی اضافه شده باشه نمیدونم ولی بدون مامایی نظام داره فشنگ هم هست اما بازار کار نداره این همه پول بدی برای شهریه بعد نری سرکار چه فایده؟

اگه پارتی داری و خیالت از شغل راحته برو والی به درد نمیخوره

آخه من هر چی مامایی دولتی دیدم همه رفتن سرکار 😞

ی عکس فرستادم توی یکی از تاپیک هات.  در مورد رتبه قبولی