2777
2789
عنوان

از فحشاش دلگیرم

279 بازدید | 20 پست

خانما اصلا نمیشه با شوهرم حرف بزنم تا ی چیز بگم.فحش میده ب خوبی هم میگما.اما اون فحش میده.اخرین بار بهم گفت کثافت .بی حیا .ولو..مگه من چیکار کردم؟!!..😥من چادری ام حتی سلام علیک هامو با مردهای دیگ سرسنگین انجام میدم..سه روزه باش قهرم اونم نیومده سمتم

شوهر منم همین بودحدود دو هفتس ادمش کردم

قبلا آدم نبود؟ 

گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️.                                                                        خورشیدصفات است نمی‌گویم کی ❣️موزون حرکات است نمی‌گویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمی‌گویم کی❣️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بهش بگو از این رفتارات ناراحتم 

بگو فلان طوری باشی بهتره 

باهاش منطقی صحبت کن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
کسی که همش فحش بده و بزنه ادمه؟؟

نمیدونم تو بگو خوب 

گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️.                                                                        خورشیدصفات است نمی‌گویم کی ❣️موزون حرکات است نمی‌گویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمی‌گویم کی❣️

چیکار کردی ب منم بگو

عزیزم اینجوری ساده نبود برام 

اول اینکه نباید رفتاراش رو از خانوادت پنهان کنی چون وقتی بیان کنی میبینی اونا برعکس اونچه فکر میکردی پشتت واستادن

منم اول همینکارو کردم به خانوادم گفتم اینجوری وقتی دیدم حمایتم میکنن جون گرفتم و اعتماد ب نفسم درست شد

وقتی شروع کرد فحش دادن رفتم اتاق در رو بستم درسته خیلی ترسیده بودم که نکنه بزنه منو اما رفتم اتاق 

دفعه بعد بهش گفتم اگه فحش بدی گوش نمیکنم بازم میرم اتاق

این مدت هم نذاشتم بهم دست بزنه بهش گفتم تا وقتی احترام نزاری خبری از اون نیست

اولش قشنگ مقاومت کرد و کوتاه نیومد کماکان فحش میداد

بعد دید من کوتاه نمیام و اهمیت نمیدم بهش و باهاش سردم دیگه یک کلمه هم فحش نمیده و احترامم رو نگه میداره

عزیزم اینجوری ساده نبود برام اول اینکه نباید رفتاراش رو از خانوادت پنهان کنی چون وقتی بیان کنی میبین ...

این چند روزه ما قهریم اصلا محل نمیده هیییییچی.منم محل نمیدم حق نداشت سرهیچی فحش بده بهم.

عزیزم اینجوری ساده نبود برام اول اینکه نباید رفتاراش رو از خانوادت پنهان کنی چون وقتی بیان کنی میبین ...

با پسرم ک شش سالشه سرگرم میکنه خودشا و شام میخورن و تموم..چ زندگی نکبت باری دارم ..خیلی مسخرم میکنه با اینکه هم تحصیلات پدرم و مادرم از پدر و مادرش بالاترن همم همه میگن من خوشگل ترم.روزی نبود قبلا ک عیب نذاره روم..😭😭