2777
2789

دقیقاً یکساعت پیش 

توی جاده ی دو طرفه ...پدرم اومد سبقت بگیره از کامیون جلویی یکهو از سمت چپ یه ماشین پراید اومد جلو نه می‌تونست جلوی کامیون بایسته که ما بریم نه می‌تونست جلو ما بایسته که کامیونه بره 

خلاصه شانس آوردیم پدرم زود پیچید طرف جاده خاکی 

زهره ترک شدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یه بار از اتوبوس پیاده شدم خواستم از جلوی اتوبوس رد شم برم اونور خیابون یه ماشین با سرعت خیلی زیاد، با فاصله دو سه سانت از کنارم رد شد،اگه زودتر میرفتم مطمئنا میزد بهم 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
یاخدا ارتفاع کجا

جلوی خونمون حدودا۲متر ارتفاع بود و پارکینگه ماشین ندید اومد روی پام من دیدم نمی بینه همینجور میاد۱۰سالم بود خودم از اونجا انداختم پایین وقتی اومد اونجا حتی یه معذرت خواهی ام نکرد همه جام زخمی شده بود گذاشت رفت تنها بودم هیچکسم پیشم نبود اخر زنگ زدن مامانم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت