2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیزی راجب مثلا بورسیه و اینا میدونین؟گوگل زدم اونم خوندم

بورسیه چی و کجا میخوای

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بورسیه برای رشته هوافضا برای فوق لیسانس کشور آلمان داره شرایطش چه جوری هست معدل لیسانس ۲۰ بود و دانش ...

هواو فضا تجربی راحت تر بود

از انسانی سخته

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نه انسانی نیست از ریاضی بوده و الان لیسانس گرفته می خواد فوق لیسانس و دکترا رو بورسیه آلمان بشه امکا ...

من اونقد اطلاعات ندارم من رشتم انسانی هست این ها رو هم با حرف مشاور که میاد میگه

گفتم

من رشتم انسانی به همه شغل هاشم خوشم میادمثلا یه رشته ای باشه که بورسیه اش راحت باشهکانادا

وکالت و حسابداری

من رشتم انسانی به همه شغل هاشم خوشم میادمثلا یه رشته ای باشه که بورسیه اش راحت باشهکانادا

خیر نمیشه 

زشته های انسانی بورسیه یا همون فاند ندارن 

حالا کشوری مثل ایتالیا میاد بورسیه استانی فرار میده فرق داره یا المان و اتریش تحصیل تقریبا رایگانه برای همه رشته ها 

اما کانادا برای رشته انسانی فاند نمیده