2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چیزی راجب مثلا بورسیه و اینا میدونین؟گوگل زدم اونم خوندم

بورسیه چی و کجا میخوای

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بورسیه برای رشته هوافضا برای فوق لیسانس کشور آلمان داره شرایطش چه جوری هست معدل لیسانس ۲۰ بود و دانش ...

هواو فضا تجربی راحت تر بود

از انسانی سخته

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نه انسانی نیست از ریاضی بوده و الان لیسانس گرفته می خواد فوق لیسانس و دکترا رو بورسیه آلمان بشه امکا ...

من اونقد اطلاعات ندارم من رشتم انسانی هست این ها رو هم با حرف مشاور که میاد میگه

گفتم

من رشتم انسانی به همه شغل هاشم خوشم میادمثلا یه رشته ای باشه که بورسیه اش راحت باشهکانادا

وکالت و حسابداری

من رشتم انسانی به همه شغل هاشم خوشم میادمثلا یه رشته ای باشه که بورسیه اش راحت باشهکانادا

خیر نمیشه 

زشته های انسانی بورسیه یا همون فاند ندارن 

حالا کشوری مثل ایتالیا میاد بورسیه استانی فرار میده فرق داره یا المان و اتریش تحصیل تقریبا رایگانه برای همه رشته ها 

اما کانادا برای رشته انسانی فاند نمیده