2777
2789
عنوان

فاز این پسر چییییه

79 بازدید | 5 پست

۳۵سالشه ۲بار همو دیدیم بعد بیرون بعدی سر اینکه گفت با اسنپ بیا باهم دوره و من با اسنپ نرفتم کات کردیم 

من ماشین ندارم ک خودم برم اگه داشتمم نمیرفتم بنظرم واقعا دنبال اومدن دیگه کار پسره!وقتی همین ی کارم انجام ندن یعنی چی اخه 

دوباره اومد آشتی کردیم خودش اومد‌دنبالم باز گفت من سرکار میرم خسته میشم تو بیا اینجا ازینجا باهم میریم بیرون

باز من نرفتم

دوباره امروز میگه بچه ای درک نداری من سرکار میرم خسته میشم بیا اینجا ازینجا میریم 😐

منم گفتم من وسیله ندارم ک بیام با اسنپم راحت نیستم اگه فک میکنی نمیتونی دنبالم بیای با هم محل خودت برو تو رابطه ک راحت باشی 

فاصله خونه هامون زیاده اما نهایتا ۵۰ دقیقه اینا طول بکشه تا برسه 

۲۳سالمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی واقعا چی توی ذهنته که با کسی که ۳۵ سالشه میخوای دیت بری

این الان باید ازدواج کرده باشه بچه داشته باشه

همین که تا الان ازدواج مشکوکه 

کلا پسرا بعده ۳۰ سال دیگه میشن یه آدم دیگه

تو ام خیلی جوونی برو با جوونتر 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یک‌ماهی هست که همو ندیدیم ۴ماهه صحبت میکردیم کلا ۳ بار همو دیدیم

پس حق با توعه

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍