2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون عکس اولی که گذاشتی خوب خانومه هم درشت بود هم قد بلند،ولی عکس خودتون اصلا قابل قیاس با اون نیس چون اختلاف قدتون آنچنان زیادم نیس،من اگه شخصی رو دوست داشته باشم اصلا به این جور مسائل اهمیت نمیدم 

نه دکترا رو نمیشناسم. چون اصلا بهش فکر نکردیم. الان چون هنوز ازدواج نکردین به نظرت مسئله ی مهمی میاد. ولی وقتی ازدواج کنید و ان شاالله ان شاالله زندگیتون عالی باشه مطمئنم دیگه بهش فکر نمیکنید.

مردم امثال ما رو اذیت میکنن انگار گناه کار و انگشت نماییم

کجا زندگی می کنی؟ اگه شهر بزرگ و تهران هستی مردم این قدر خودشون دغدغه دارن که اختلاف قد دو نفر فوقش بار اول به چشمشون میاد بار های بعدی اصلا نمی دونن چی به چیه . بازم تاکید می کنم که نظر خودت و دوستت مهمه

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

عملش اصلا ساده نیست مثل عمل بینی که الان این قدر رایج شده نیست عمل خیلی سختیه . از فکر عمل بیا بیرون

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

اگه برای خودت یه جوریه و بعضی وقتا نگا میکنی بدت میاد

قضیه رو جدی بگیر مرد باید ظاهرش به دلت بشینه 

اگه تو نگای قدش میکنی بدت میاد هر چه قدرم مردم تعریف کنن درس نمیشه

ولی اگر نه از نظر ظاهر قشنگ برات جذابه 

نظر خواهی نکن از مردم

چیزای که من دیدم مردم متوسطشون خیلی بیرحمن

سر یه چیزا مسخره میکنن که نگو از قد و دماغ و پول و لهجه گرفته 

تا اسم و محل و کار و زنگ مبایل 

تو بخوای مردمو راضی کنی زندگیت زهره

عزیزم اون عکسی که صحفه ی اول گذاشتی خانمه خیلی درشت و قد بلندتر بود  اگه شما ظریف هستین و حتی ...

بیشتر از ۵ 

توعتوعکس مشخص نیس ولی قدش تا کنار گوشمه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗