2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راستش واسه خودم دوس ندارم ولی اطرافم ببینم اصلا برام مهم نیست و ضایع هم نیس

فکرش رو که کردم چند مورد تو آشنا ها اومد تو ذهنم ولی تا قبل این به خدا بهش فکر هم نکرده بودم انگار قبلا متوجهشون نبودم

شایدم من آدم بی تفاوتی هستم نسبت به مسائل بقیه 

دید بقیه رو نمیدونم

از دید من ضایع نیس

🌾گَندُمی هَستَم که اُفتادم به پای داسِ تو🌾 شاعری دَرگیر با اَنگیزه ی حَساسِ تو🌾 مَن زِمستانم ولی هَمسایه گَشتم با بَهار🌾 قَلبِ مَن هَم شُد فَدای گَرمی اِحساسِ تو🌾
خدا کنه مرد زندگی باشه اقاهه و خانمش هم زن زندگی  قد و قیافه و ‌... همش عادی میشه

اگه از اول نپسندی هیچ وقت عادی نمیشه . این حرف ها همش بیخوده

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

من خودم شايد خيلي خوشم نياد البته نداشتم همچيم موردي شايد خيليم عاشقش ميشدم ولي به نظرم اصلا ضايع نيست و زشته مسخره كردنش 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

همه چیز نسبیه ..

وای تو کشور قشنگ ما که اکثریت درکی از  اینکه زندگی دونفر به خودشون مربوطه و فقط رضایت خودشون مهمه ندارند .. و همه به کار هم کار دارند .. آدم مجبو  ره این جور مسایل رعایت کنه تا ارامش اعصاب داشته باشه

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

من همچین اختلاف قدی با شوهرم دارم.   
همیشه که آدم کنار شوهرش راه نمیره. حالا راه هم بره مگه چیه.   اونایی که حالشون بد میشه ما رو نگاه کنن من ازشون عذرخواهی میکنم.   

من همچین اختلاف قدی با شوهرم دارم.     همیشه که آدم کنار شوهرش راه نمیره. حالا راه هم بره ...

میتونم بهت درخواست دوستی بدم?

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
من همچین اختلاف قدی با شوهرم دارم.     همیشه که آدم کنار شوهرش راه نمیره. حالا راه هم بره ...

واقعاااا عشق یعنی این 

خیلی خوشم اومد از حرف زدنت 

قد و قیافه دست خودم نیست که آدم بخواد خوشش بیاد یا نیااااد 

چیکار کردی?

عزیزم از نظر بقیه دیر ازدواج کردم و قد همسرم 186.وقتی قدت بلنده ناخودآگاه روی قد خیلی حساس میشی و مشکل اینجاست که آقایون قدبلند اگه با خانوم کوتاه ازدواج کنن مشکلی پیش نمیاد اما امان از روزی که یه زن بلندتر از شوهرش باشه

زیرکانه‌ترین راه برای تسلط بر هر جامعه‌ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است ،زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان‌هایی آگاه و آزادی‌خواه پرورش دهند! سیمون دوبوار

خوشبخت باشبن .. کار خودتون بکنید .. مهم رضایت خودتونه ....

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر