2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من سه سال درگیرش بودم هر سمی که بگی امتحان کردم.چند روز پیش اسپری کامان مشکی گرفتم ریشه آسون نابود شد.

خیلی خوب بود مدیونشم

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

نمی‌دونم منم دو سه هفته پیش یدونه سوسک کابینتی از دستم در رفت تو کابینت دیگه پیداش نکردم فرداش تارومار زدم ۶ تا سوسک از کابینت فرار کردن خودم سکته کردم دیگه دونه دونه کابینتا رو خالی کردم شستم ظرفارو تارومار و کامن زدم تو کابینت و خمیر امحا هم زدم و دوباره چیدم وسایلمو فعلا که دیگه سوسکی ندیدم خداکنه نیاد دیگه کلا 

منشاءش که از فاضلابه. کابینت که ذاتا سوسک نداره از اول.

یه جورایی برای بقا خودشونو وفق می دن با محیط و چون با هر بار تخم ریزی که مثل کپسوله و ۲۰۰ تا داخلشه به سرعت زیاد میشن. فقط به خاطر شرایط کابینت و چربی و حرارت گاز و ...

جثشون تا یه حدی بزرگ میشه و دست و پاهاشون کوتاهتر

و صد البته نظافت و تمیزی تو از بین رفتنشون شرط اوله.

اسباب کش داشتم ۱۰ سال پیش .طرف انقد کثیف و گشاد تشریف داشت که کپسول تخمهارم از تو دست و پاش جمع نکرده بود.

با خمیر امحا اونم طی دو مرحله به فاصله سه هفته ، ریشه کنشون کردم