2777
2789
عنوان

بیکاری شوهر

1051 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان خواهشا باهام حرف بزنید خیلی دلم گرفته دارم دق میکنم شوهرم دوباره از کارش بیکار شد میرفت شرکت بخاطر خوابش ک نمیتونه صبح پاشه ۴ ساله باهاش ازدواج کردم هر روزی یجا کار کرد هر روزی یه شرکت عوض کرد یا با سرپرست کارش نخواست دعوا گرفتند یا یجور دیگ الان ۶ ماه وانت داشت با بچه شیر ب شیر تو ی ماشین تنگ و خفه رفتیم اومدیم دم نزدم و فقط طوری رفتار کردم ک خیلی خوشم الان دوباره ۱۵ روز ی شرکت داشت میرفت دوباره ک رئیس اونجا گفت صبح دیر میای من حساسم رو ساعت یا خوابید نرفت گفت خوابم میاد الانم مامانم مسافرته ابجیم ۱۷ سالشه اومده پیش من از دیروز ک فهمیدم دوباره بیرونش کردن چقدر باهم بحث کردیم واقعا ناراحت ابجیمم ک اینجاس جلوش اینکارارو میکنیم از اونور دارم میمیرم ۳ ماهه کرایه خونمون عقب افتاده صاحب خونه صداش دراومده امروز دیگه کلی باهاش بحث کردم میخواد ماشینشو بفروشه سواری برداره گره تو کار ماشین میوفته از اونورم میگم چقدر میخواد کار عوض کنه ابجیم شاهده تا میام بهش بگم یا میگ ت شب بچه ها بیدار میشن گریه میکنن من صبح خوابم میاد نمیتونم‌برم یا تو خوابت میره نمیری بغلشون کنی خب منم ۱۰۰ خودمو دارم برا بچه و زندگی میذارم دیگ بدنم تحمل نداره البته بهونس عقد بودیم و بچه ای نداشتیم همینطوری بود تا بهش میگم میگه مخم نمیکشه باهام حرف نزن دهنتو ببند اصلا دوست دارم ۳ روز بخورمو بخوابم منم دیگ اصلا نمیخوام باهاش حرف بزنم کاریش دیگ ندارم اما از درونم داغونم

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

وای خدا صبرت بده.

شوهر منم تنبله همش دیر می‌ره سرکار.

مطمئنم اگر شغلش دولتی نبود تا الان حتماً اخراج میشد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تو عقد دیدی اینجوری هست جدا میشدی

اینجور آدما هرگز درست نمیشن 

الان آدم میشناسم بچه ش بالای 20 سال داره هنوز همین مدلی هست

محیط خونه رو آروم کن شب بخوابه صبح بره سرکار 

یا دنبال کاری بره که از ساعت 9 شروع میشه

بیا تو کانال تنها مسیر ارامش عضوشو تا راهکار بده بهت ....خیلی راضی هستن خانمها که تجربه نوشتن البته زمان میبره تغییر .تو عقد اشتباه کردی باید محکم میکردی کارت رو .الان صبر میخواد

چقدررررر تو منی

با تفاوتهایی

بهمن ۹۸ ازدواج کردیم شوهرم تا آبان ۴۰۱ درآمدی تقریبا نداشت چون میخوابید خونه و سر کار نمیرفت اگرم میرفت ب حد حقوق دادن نمیرسید و میومد بیرون ی بچه داریم نمیخواستم خدا خواست تا ازدواج کردم باردار شدم منی ک دکترا گفته بودن نازام

شوهر منم عاشق خونه خوابیدن و فیلم دیدنه بسیااار تنبله بچه دکتر داره باید خودمو بکشممم با چقدر تاخیر ببرمش دکتر یا هرکار دیگه کوچکترین کار رو میگه حالا بعدا حالا باشه ، اصلا ب چ دردی میخوره حالا نریم‌مگه چی‌میشه ، حالا بذار برا ی روز دیگه... هعی خواهر الانم باز بیکاره باز از پنجشنبه نشسته خونه ابان ۴۰۱ هم ک رفت سر‌کار اسفند بیکار شد باز اردیبهشت با بدبختی رفت چقدررر بهش رسیدم چقدر خودمو خار و خفیف کردم  ک اونم یکسال شده نشده اومد بیرون باز ۴ ماه خونه خوابید الان تازه یکی دوماه بود سرکار میرفت ک اخراج شده باز خونه خوابیده

بچم مریضه کلی هزینه ی درمانی داره

پول پیشم بابام داده ک آقا اجاره نمیده اونم مث برف داره اب میشه

خواهر مال من ک درست بشو نیست دیگه ۴۰ سالشه ب هر دری هم ک‌ بگی زدم حتی در طلاق یکسال رفتم خونه ی بابام ولی بازم هم ن آدمه دیگه هیچی نمیگم دیگه کم آوردم از دعوا از داد و بیداد خسته شدم نسشتم ببینم ک تهش چی قراره چی بشه

ب همه ی خانواده امم سپردم ک ب هیچ عنوان ب من پول قرض ندن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم