2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سطحت بالاعه؟

من شنیدم ماز سخته اگه سطحت خیلی بالا هست برو ماز

اگه یکم بالا هست برو قلمچی

اگه معمولیه گزینه دو

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

قلم چی من خودمم می‌خوام فردا برم ثبت نام کنم

چقد میگیره؟ 

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

ماز سطحش بالاتره ، ممکنه اذیتت کنه 

قلم چی سطح سوالاتش بهتره و تعداد شرکت کنندگانش هم بیشتره. هر چند به خاطر آنلاین بودن ، آمار تقلب هم بالا می‌ره 

پس از من به تو نصیحت به تراز و رتبه اینا زیاد توجه نکن به درصدت نگا کن و پیشرفتی که می‌کنی و سعی کن خودت رو به بودجه ها برسونی 

اما اگه بازم بین این دو تا مطمعن نیستی ، پیشنهاد میکنم بری گزینه دو یه محیط آروم تر و بسته تری داره و بیشتر مشابه با کنکور هست از لحاظ تراز اینا 

ماز رو از چه سالی شروع کنم خوبه؟؟

چون تازه قراره وارد مقطع دبیرستان بشید کمی طول میکشه تا با خوندن خودتون آشنا بشید،

برای همین خودتون رو خیلی درگیر این مسائل نکنید از همون اول

یک منبع سطح نرمتا تستی رو کامل کار کنید و سعی کنید به بودجه آزمون های قلم چی برسید

حضوری هم آزمون بدید

اگه دیدید وقت اضافه میارید که هم برای آزمون ها و هم نهایی بخونید آزمون های ماز رو هم دانلود کنید از تلگرام و بزنید،اگه دیدید اوکی هستید و فشار از لحاظ کمبود وقت بهتون وارد نمیشه از یازدهم ثبت نام کنید

هیچ اجباری نیست که حتما ۲ آزمون شرکت کنید

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
چون تازه قراره وارد مقطع دبیرستان بشید کمی طول میکشه تا با خوندن خودتون آشنا بشید،برای همین خودتون ر ...

نرمال*

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱