2777
2789

سلام خانما 

من ۲۱ سالمه 

نا الان اهل هیچ خطایی نبودم و نیستم 

با پدرمم تا حدودی رفیق و دوستیم 

ولی یه وقتایی یه کارایی میکنه آدمو پشیمون میکنه از راحت بودن باهاش 

همینطوری امروز داشتیم حرف میزدیم از دهنم پرید بهش گفتم امروز ساعت ۴میخوام برم سینما

یهو داد زد، نهههههههههههه ، تنها نریییییی، گفتم چرا اخه ، گفت فکر منو خراب نکن 

واقعا تعجب کردم 

چرا اینطوری میکنه اخه 

منم چون رزرو کرده بودم دیگا نخواستم کنسل کنم 

از طرفی از هفته بعد کلااااا از شنبه تا چهار شنبه درگیر دانشگام 

سه شنبه ها هم چون نیم بهاس میرم سینما 

من هیم تفریحی ندارم 

نه دوستی ، نه تولدی ، نه چیزی 

منم راستش برای بار اول میخوام به حرفش گوش نکنم 

چون دلایل منطقی نداره 

واقعا نمیدونم چرا مخالفت میکنه 

نظر شما چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری باهات رفیقه ک اینو گفته😩

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

من زیادی خوش بین بودم فک کنم😔

عب نداره از این ب بعد بهشون نگو چن تا دوست پیدا کن با اونا برو

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)