بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
من ب شدت عاشق خلوت و تنهاییم دوس دارم شبانه روز خونه تنها باشم با وجودی ک شوهرم سرکاره دلم براش تنگ میشه ها ولی فقط دوس دارم در تماس باشیم و پیامک بازی کنیم ولی من همش خونه تنها باشم لش کنم واقعن لذت میبرم،. مخصوصن شبا، قبلا شوهرم شیفت شب بود اینقد کیف میداد تا نزدیکای صبح بیدار میموندم هله هوله میخوردم فیلم میدیدم ولی الان دیگه شیفت روزه فقط
دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
اخی عزیزم منم واقعا تنهاییا دوس دارمخب دوس داری به خوده شوهرت بگی؟باهم تا صب بیدار بمونین و هله هوله ...
ن دیگه دلم میخاد تنها باشم با این ک میدونه این موضوع رو بعضی وقتا کنارم در سکوت میشینه کاری ب کارم نداره ولی بازم دلم میخاد بره بیرون اصن لحظه ای ک از خونه میره بیرون من انگار نفس راحت میکشم😂مجرد بودم خانواده پر جمعیتی داشتیم منم بچه اخر بودم هیچوقت خونه خالی نمیشد هرروز نوه ها و ابجیا جمع میشدن شاید ازون موقع عقده مونده تو دلم، ینی ارزو ب دلم یود ی روز خونمون خالی بشه هیچکس نیاد، سکوت مطلق و خلوت عجیب حالمو خوب میکنه بهم انرژی میده ، در کل درونگرا هم هستم از شلوغی و مهمونی بیزارم