2777
2789
عنوان

تاحالا شده به خودکشی فکر کنین

169 بازدید | 13 پست

چی باعث شد که اون کارو نکنین؟؟

من قبلاهم به این کار فک میکردم ولی خیلی چیزا بود که مانعم بشه مثل ترسو بودن خودم

ولی الان یه مدته خیلی دارم فک میکنم انجامش بدم حتی دیگه نمیترسم 

مثلا امروز خیلی فکر کردم بهش 

دلم میخواد قشنگ باهمه اونایی که دوسشون دارم وقت بگذرونمو بعدشم یه خداحافظی 

ازاین فکراهم به کسی چیزی نگفتم چون هم دودلم هم نمیخوام منصرفم کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تغریبا یه ماه پیش داشتم خودکشی میکردم به خاطر دخالت های مادر شوهرم بعد پشیمون شدم به بابام فکر کردم به اینکه من عاشق همسرم شاید زندگیمون درست بشه حتی رو دستم با تیغ یکم کشیدم ولی منصرف شدم 

وقتی شوهرم برای چندمین بار زدتم در صورتیکه هربار میگفتم این بار اخره ولی فهمیدم این درست بشو نیست

همون لحظه تو اوج عصبانیت خاستم خودمو از پنجره پرت کنم پایین که شوهرم نذاشت ولی تصمیمم واقعا جدی بود

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

زیاد.نمونه اش چندروز پیش بود با ماشین زدم بیرون یکم دور زدم گریه کردم جیغ زدم.خداشاهده چندبار زد به سرم با ۱۱۰ تا سرعت بکوبم به دیواری گاردریل چیزی ولی راستش ترسیدم ازینکه زنده بمونم و ناقص شم و بدتر شه.واینکه به خاطر مامان بابام .انقد دور زدم گریه کردم داد زدم تا آروم شدم برگشتم خونه آرامبخش خوردم خوابیدم.