2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 44 پست
گلم اول آروم باش تا بتونی خوب فکر کنیمن جات نیستم و نمیتونمم خودمو جات بزارم چون کلا زندگیم یه جور د ...

شب و روزم گریه شده من کل حقوق این ماه شوهرم ۱میلیون بود به خدا همش بابت یه سری اتفاقا کلللللل حقوقش میره جز ۱تومن من بچم شیر خشک میخوره مای بیبی هم که دیگه نگم شهر غریب من ۱سال زایمان کردم کل بدنم از هم پاشیده شده همسرم آدم بدی نیس واسع دخترم جون میزاره اما ۱۰۰بار میگه من نمیتونم به خدا توانایی ندارم نمیتونم 

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای شما بودم سقط نمیکردم بخدا قسم یه خانمی میگفت بچه دوم ناخواسته باردارشدم شوهرم نمی خواست والان ...

نمیخوام سقط کنم میدونی من آدمی نیستم که بد باشم نمیتونم بلد نیستم همین الان کل وجودم داره میگه کاش خواب و خیال بود 

چرا میای اینجا نظر بپرسی اخه. اینجا همهههه ده تاام بچه داشته باشن حتی فقیرم باشن میگن بچه روزیشو بیاره به دنیا بیارش😂این تصمیم فقط و فقط باید توسط شما و همسرت گرفته بشه بیخیال اینجا شو

۲ تابچه داشتن میگفت نمیخام ولی بچه پسر بود فکنم ۴ ماهه انقد زن عموم گیج بود ک وقتی همه چیز بچه مشخص ...

نمیدونم راجب خودم و زن عموی تو چه فکری کنم

چرا میای اینجا نظر بپرسی اخه. اینجا همهههه ده تاام بچه داشته باشن حتی فقیرم باشن میگن بچه روزیشو بیا ...

کاش یکی تو دل من بود و میدونست چه دردی میکشم این ۵روز رو

جلوگیری با کاندوم باردارشدس؟؟یا ببخشید داخل تخلیه میکردین

کاندوم و ۴یا ۵ تا قرص اورژانسی که من این ماه خوردمممم بخداا

نمیخوام سقط کنم میدونی من آدمی نیستم که بد باشم نمیتونم بلد نیستم همین الان کل وجودم داره میگه کاش خ ...

حالا ک به دلت نیست نکن چون بعد همش عذاب وجدان داری کسی ک اینکارو میکنه دو دل نیست مطمئنه برای همین عذاب وجدانم نمیگیره،دخترداییم یه دخترده ساله داره یه پسردوسالونیمه زنداییمم یدفه معلوم شدک سرطان داره و چندماه نشد فوت شد دخترداییم داغون شد چون پدرشم دوسالگی ازدست داده بعدیهو وسط این بدبختیا باردار شدشوهرشم کارش جوریه ک چند روز خونس چندروز نیست الان سه تابچه داره بزرگ میکنه تکوتنها بدون مادری ک حتی یه زنگ بزنه حالشو بپرسه😔کم میاره گاهی ،سخته براش همش ۳۳سالشه سه تابچه دست تنها بایه غم بزرگ نبودمادرش ولی داره زندگی میکنه شکرخدا چون توکلش به خداست