2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چطوری گرفتین .زودتر برین درمان کنید خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد🥺

طور خاصی نگرفتم. شنا سالهاست کار میکنم. یک ساله عم ازدواج کردم. هیچ مشکلی هم ندارم. فقط برای چکاپ رفته بودم 

الان باید بری کلوپوسکپی یا همون نمونه برداری از دهانه رحم ک اگه تغییرات سلولی داری متوجه بشی بعد هم روزی دو سه گرم قارچ شیتاکه بخوری تنها راه دفع ویروس 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

نه عزیزم اینجوری منتقل نمیشه

من توی استخر زخم پام زگیل بدجوری گرفت دیگه جرعت ندارم برم استخر ، پاره شدم تا با سالسیک اسید و لاکتیک اسید و شیره انجیر خشک شد ، حتی لیزرم کردم

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

[QUOTE=353919403]منم اول  برم دکتر بگم نمونه بگیر بعد نمونه رو ببرم آزمایشگاه؟؟؟ دکتر زنان یا ماما هم کفایت میکن .. برای وکاب رفتم دیگه، دکترم گفت ازمایش بدی بد نیست ولی تو معاینه همه چی خوب بود. خودم احساس میکنم برای اعصاب و استرسه

دوستان ممکنه مثلا سرکار یا تو مدرسه و دانشگاه از طریق تماس مثلا دست دادن روبوسی و بغل هم انتقال پیدا ...

باید بری غار .اینجوری بترسی باید بری اقیانوس چون نمک شوره همیشه ضد عفونی هستی.بابا تمیز باش دیگه هر چی بادا باد.از دست دادن منتقل نمیشه هیچ مرضی .به جز واسه ارایشگر که داره کار اپلاسیون یا ابرو را انجام میده .فکر کنم بهتره دسکش بپوشه.چون به عرق بدن طرف هی دستش میخوره

الآن از هر چهار نفر تو دنیا ی نفر زیگیل دارهآمار ب شدت داره بالا میرهخیلیا دارن و نمیدوننچون این ویر ...

واقعا نمیفهمم واسه کرونا توی ی سال درمان اومد ، واسه این بیماری ها که به مراتب خطرشون میتونه بیشتر هم باشه نمیاد؟

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...