2777
2789

ما خیلی اختلاف طبقاتی داریم

اون خیلی از من سرتره😭😭😭😭😭

سرم درد میکنه

امروز بهم گفت میخام یجایی ببرمت که تو خابم نمیبینی همچین جایی رو😏

فکر میکنه من جایی نرفتم هیچی ندیدم بدبختم فلک زده ام بیچاره ام

اشکم بند نمیاد😭😭😭

من نمیخاستم باهاش ازدواج کنم پدرومادرم مجبورم کردن

یمدت طولانی عاشق ینفر بودم که به دلایلی کات کردیم

خیلی خاستگارای خوبی داشتم( شغل و خونه ماشین معمولی داشتن) ولی بخاطر عشقم همه خاستگارامو بدون هیچ دلیلی احمقانه رد میکردم ولی نامزدمو پدرومادرم نزاشتن رد کنم

خریت کردم کاش با خاستگارای سطح خودمون یا یکم بالاتر ازدواج میکردم کاش بخاطر یه عشق احمقانه موقعیت هامو از دست نمیدادم

میخام خودکشی کنم😭😭😭😭

تروخدا دعا کنید بمیرم اگه تا چند روز نمیرم صددرصد خودکشی میکنم 

نامزدم خیلی وقتا هم سر چیزای الکی بهم گیر میده اذیتم میکنه دعوا میکنه فحشم میده دوسم نداره😭😭😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

خب وقتی این اختلاف طبقاتی آزارت میده نباید با چنین کسی ازدواج می‌کردی این تو زندگي هم همش تو سرت میزنه دیدی اینو خونه بابات نداشتی و فلان 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خب همینارو به پدرومادرت بگو 

تاکیییید کن که این ادم درستی نیست و بگو‌اگه نذارید نامزدیمو بهم بزنم فردا پس فردا با دوتا بچه برمیگردم پیشتون 

و خواهشا افکار خودکشی رو بریز دور

باورش با تو ، چطوریش با خدا💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی این اختلاف طبقاتی آزارت میده نباید با چنین کسی ازدواج می‌کردی این تو زندگي هم همش تو سرت میز ...

میگم خانوادم مجبورم کردن

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

شما راه خودکشی را سریع پیدا کردید ولی راه تموم کردن رابطه به ذهنتون نرسید؟ اگه‌واقعا نمیتونید، و میدونید اخرش به جایی نمیرسه و به درست شدن امیدی ندارید(البته منطقی فکر کن)، جدا شو.

خب همینارو به پدرومادرت بگو تاکیییید کن که این ادم درستی نیست و بگو‌اگه نذارید نامزدیمو بهم بزنم فرد ...

خانوادم اصلا درکم نمیکنن هیچکس پشتم نیس

نمیتونم فکر نکنم تنها راه چارمه

شما راه خودکشی را سریع پیدا کردید ولی راه تموم کردن رابطه به ذهنتون نرسید؟ اگه‌واقعا نمیتونید، و مید ...

نمیشه

طلاقم نمیده

خانوادم نمیزارن طلاق بگیرم

خیلی حالم بده😭

عزیزم مسائل بزرگ نکن فکر کنم تو بخاطر کات کردن دچار افسردگی شدی و طبیعیه بعد شکست عشقی و جدایی آدم بهم بریزه و روحیه اش حساس بشه و به هر حرفی مغزش واکنش بدی بده و با یه جمله بقیه خیلی آدم بهم بریزه گریه کنه و حتی فکر خودکشی کن در واقع اینها سوگواری مغز و جسم تو برای اون کات کردن هست بدون اگه تو این شرایط افسردگی نبودی ممکن بود حرف های نامزدت بهمن می‌ریخت و اذیتت نمی‌کرد پیشنهاد میکنم حتما با مشاوره صحبت کنی جلسات بری اینجور خیلی بهتره تا سریع تصمیم بگیری 

تو افسردگی معمولا فرد از جمله ها و حرف های بقیه بدترین برداشت رو میگیره و همیشه گوش بزنگه یه جمله تحقیر آمیزه و ذهن اینجوری هر حرف رو فکر میکنه تحقیر بوده یا عمدا طرف زده حتما با مشاور صحبت کن و همه چی تو ذهنت بهش بگو اون کمکت میکنه که چکار کنی 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  
نمیشهطلاقم نمیدهخانوادم نمیزارن طلاق بگیرمخیلی حالم بده😭

ببین عزیز شاید شما با عشق قبلیت مقایسش میکنی و توقع رفتار قبلی را داری و دلت یه جای دیگس و اعصابت به هم ریخته که این فکرو میکنی و هرچی میگه فکر میکنید داره اختلاف طبقاتی را به رخ میکشه.

ببین با خودت رو راست باش اگه یه صدم هم‌داری به طرف قبلی فکر میکنی و برای همینه پس خودت را درست کن.

ولی اگه میبینی واقعا اذیتی و این چیزا که گفتم نیست باید واقعا یه فکر درست و حسابی کنی. مشاور خانواده خبره بری خوبه.