2777
2789
عنوان

همسرم همه چیو میزنه به نامم

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 106 پست

هزار بار دور از جون هر دوتون

اگه شما قبل ایشون فوت کنی، طبق قانون و بدون این توضیحات نصف اموالت اگه بچه نداشته باشی مال ایشون و اگه داشته باشی یک چهارمش مال ایشون میشه و قیم اموال فرزندانتم میشه

اگه برعکس به اسم خودش باشه و زودتر از شما از دنیا بره و بچه داشته باشین شما فقط مهریه داری و یک هشتم از اموال منقول و دستت به جایی بند نیست

بچه‌ها اگه کوچیک باشن قیم میشه جد پدری و بدبخت میشه

بزرگ باشی عروس و داماد خونت رو تو شیشه میکنه

پس حالا که یه مرد منصف و عاقل گیرت اومده خودت به بخت خودت نزن. عوض میخوای دربیاری؟ احترامش رو داشته باش، عزتش بذار

به دلش باش و دنیاش رو بهشت کن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
چقدر برای همه غیر قابل باورهولی اینجور خانمها هم هستند که همسرشون همه چی رو میزنن به نامشونبا اطمینا ...

ممنونم مرسده خانم که درک میکنید و مسخره نمیکنید.واقعا این موضوع من رو ناراحت میکنه و یه سری از کاربرا هم مسخره میکنن.

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر برای همه غیر قابل باورهولی اینجور خانمها هم هستند که همسرشون همه چی رو میزنن به نامشونبا اطمینا ...

قطعا هست ولی خود خانمه خواسته نه اینکه بگه ناراحتم همه چیز به ناممه 

بچه ها شمام تبلیغاتتون پاک شده؟

اره ...تا پست شما رو ندیده بودم نفهمیدم ...نگاه که کردم دیدم عهههههه چه جالب ..دیگه اون همه تبلیغ نیست ...چقده خوب شده خدائیش .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
عضویتت،،حالا برس بعد پولدار شو،، اونایی هم که بنام زنشون زدن با جنگ و دعوا و اجبار بوده جک نگو

واقعا هیچ دعوایی نبوده.

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

خوشبحالت پس😅🥲

نیگا هیچی نیست

وای چه حس خوبی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
ممنونم مرسده خانم که درک میکنید و مسخره نمیکنید.واقعا این موضوع من رو ناراحت میکنه و یه سری از کاربر ...

عزیزدلی...مهم نیست ناراحت نشو

آدمها چیزهایی که برای خودشون یکبار هم اتفاق نیفتاده رو باور نمیکنند

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

ممکنه آقا به خاطر شرایط شغلی که داره احساس امنیت نکنه 

به خاطر همین به نام زنش کرده

من یه مورد سراغ داشتم مرده شغلی داشت که خیلی ریسکش بالا بود که اموالش مثلاً مصادره بشه به خاطر همین همه چی به نام زنش بود

ببین دوست ندارم این همه زحمت میکشه همشو بده به من.دوست دارم بنام خودشم چیز باشه.نمیدونم واقعا چطوری ...

حستون درسته از انسانی که عقده نداشته باشه و خودخواه و خسیس نباشه همچین انتظاری باید داشت 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اره ...تا پست شما رو ندیده بودم نفهمیدم ...نگاه که کردم دیدم عهههههه چه جالب ..دیگه اون همه تبلیغ نی ...

اره واقعا پاک شده دمشون گرم👌😃😍

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اره ...تا پست شما رو ندیده بودم نفهمیدم ...نگاه که کردم دیدم عهههههه چه جالب ..دیگه اون همه تبلیغ نی ...

عه مهاجرت تحصیلی به کانادا که هست برا من پایین صفحه

فقط تبلیغ نوار بهداشتیه حذف شده😂😂

🫠

😂😂😂😎استارتر اگه چهارتا خونه تو محلاتی داشت دنبال رفع رسوب کتری نبود 😎😍چای ساز میخرید یا کتری ع ...

خب آدم همونجوری جمع میکنه که ۴ تا خونه می‌خره دیگه😅

2790
2778
2791
2779
2792