2777
2789
عنوان

همسرم همه چیو میزنه به نامم

2139 بازدید | 106 پست

سلام دوستان

این موضوعی رو که میخام بنویسم لطفا لططططفا فکر نکنید میخام کلاس بزارم و بگم فلان چیزو دارم.واقعا منظورم این نیست.

من و شوهرم ۱۷ ساله ازدواج کردیم.موقعیت ماالی و شغلی خیلی خیلی خوبی داره.از اول هر چی خریده میزنه به نام من.تا الان ۴ تا آپارتمان توی بهترین محلات شیراز و ۳ تا ماشین خوب.ولی من واقعا دوست ندارم همه اینا مال من باشه.میکم حداقل نصفشو بزن میگه نه همه چیز مال تو.من واقعا ناراحت میشم که چیزی برا خودش نگه نمیداره.بنظرتون چکار کنم که قبول کنه همه چیو باهاش نصف کنم؟

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ماشین و یه آپارتمان و بزن به نام من تا نارحتیت کمتر بشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

اگه نخوای  ازش بگیری چه فرقی داره به نام کی باشه 

اینم شد دغدغه 

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲