2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره ش رو شرکت کردید ؟؟؟ میشه معجزاتی ک ازش دیدید رو بگید چیا بود ؟

خیلی چیزها بود. مربوط به ازدواج و بعد گرفتن خونه و اینا بود. کلا خدا خیلی اون زمان به دلم نگاه کرد‌. دوره حرفه ای نه.یکی از دوستام بلد بود منو عضو گروهشون کرد هر روز تو یه صفحه مینوشتم که خدایا شکرت فلان چیز و بهم دادی. الان انقدر نیاز دارم دوباره شروع کنم حس میکنم خیلی از خدا دور شدم

و خدایی که در این نزدیکیست 
برای ازدواجت چکار کردی ؟؟ میشه به منم یاد بدی

من مثلا مینوشتم خدایا شکرت که به من همسر خوب و بادرک دادی

خدایا شکرت که خانواده همسرم انسان های عالی هستن و منو دوست دارن

یا اگه چیز خاصی مد نظرت هست مینویسی مثلا خدایا شکرت که همسری سالم و اهل کار دارم و درامد خوبی داره

بعد چند وقت ازدواج کردی ؟

حقیقتا یادم نیست ولی تو همون حوالی بود. چون یادمه میخواستن بیان خواستگاری هم همینجوری هعی تند تند با استرس مینوشتم😂😂 یه کار دیگه هم اون زمان کردم اونم خوندن حدیث کسا بود‌. بعدا دخترخالم بهم گفت قبل ازدواجش با سه نفر دیگه حدیث کسا خوندن پشت هم ازدواج کردن

حقیقتا یادم نیست ولی تو همون حوالی بود. چون یادمه میخواستن بیان خواستگاری هم همینجوری هعی تند تند با ...

اها 

پس خواستگار داشتید بعدش شکر گزاری انجام دادید ؟ 

اها پس خواستگار داشتید بعدش شکر گزاری انجام دادید ؟

نه قبلش انجام می‌دادم. با خواستگارم قبلا دوست بودم که اصن قصد ازدواجم نداشتیم‌. یهو گفت به مادرم گفتم و مادرمم گفته پول دستم اومد بریم. بعد یهو یه ارث از یه ادمی که سالهاست فوت شده میرسه دستشون و اینا میتونن بیان خواستگاری 

نه قبلش انجام می‌دادم. با خواستگارم قبلا دوست بودم که اصن قصد ازدواجم نداشتیم‌. یهو گفت به مادرم گفت ...

چند سال میگذره از اون موقع ؟ چند سالگی ازدواج کردید؟