2777
2789
عنوان

بهم تجاوز شد

40251 بازدید | 63 پست

سلام من مائدم ۱۸ سالمه داستان از این قراره که با پسری آشنا شدم که کل زندگیمو نابود کرد. 

اول از همه بگم که من رابطه جنسی نداشتم اوکی میشدم با پسر تو رابطه میرفتم ولی خب یسری حد و مرز میذاشتم که خودم اذیت نشم یعنی بدون اجازه من نمیتونست نزدیک بشه به من و رابطه داشته باشه بگذریم حدود یه سالی بود که من با پسر نبودم و سرم به زندگی خودم بود چند وقت پیش از طریق دوستم با یه پسر ۲۹ ساله آشنا شدم یعنی ۱۱ سال از من بزرگتر بود توی تلگرام بهم تکس داد که اوکی شیم ولی من قبول نکردم و گفتم که تو رابطه نمیرم که دوستم اصرار کرد پسر خوبیه چون سنش بالاعه فهمیدس پولداره  این داستانا خلاصه ما رفتیم بیرون دیت دوم بود که  ظهر با ماشین اومده بود دنبالم رفتیم دور زدیم که گفت ناهار نخوردم بریم ناهار بزنیم رفتیم ناهارو گرفتیم که بعد از یه تایمی نگه داشت گفت پیاده شو دیدم نگه داشته جلوی یه خونه منم خب تاحالا خونه پسر نرفته بودم ترس کل وجودمو برداشت گفتم خونه پسر نمیامو اینا اونم گفت نگران نباش من تا خودت راضی نباشی بهت دست نمیزنم خلاصه با کلی اصرار رفتم خونش و اینم بگم وقتی رفتم بالا به دوستم گفتم که منو برده خونش حس خوبی نداشتم حسم میگفت که قراره یه اتفاقی بیفته پس دوست داشتم یکی مطلع باشه بخاطر همین به رفیقم گفتم هیچی ناهار خوردیمو اومد بغلم نشست یکم حرف زد من از زندگی داغونم از این که بچه طلاقم از اینکه چقدر بدبختی کشیدم واسش تعریف کردمو گفتنم که اگه قصدش اذیت کردنمه پا پس بکشه و بره اونم گف که اینجوری نیس یه تایمی گذشت درخواست رابطه کرد .گف دیگه الان اوکیم و وقتشه که صمیمی تر باشیم من مخالف این موضوع بودم ولی من زورم بهش میرسید:)؟ اون هیکلش دو برابر من بود اون روز من دخترونگیمو از دست دادم وقتی داشت اینکارو میکرد خیلی التماسش کردم که اینکارو نکنه اما کو گوش شنوا:)؟ بعد اون ماجرا دیگه نرفتم پیشش خیلی اذیتم میکرد که بیا من میام دنبالت خطمتو عوض کردم همچی تموم شد ولی وقتی برگشتم تا ۴ .۵ روز همش میاوردم بالا بدنم می‌لرزید  الانم حال روحیم زیاد خوب نیس نمیدونم چه بلایی سرم اومده ولی مطمئنم که آخر این ماجرا یه بلایی سر خودم میارم:) چون تاحالا از این کارا نکردم و جدای اون مطمئن اگه خانوادم بفهمن قبل اینکه منو بکشن خودشون سر این ماجرا دق میکنن:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدای من چه وحشتناک.کاش همون موقع میرفتی پزشک قانونی نمیزاشتی راحت باشه دهنشو سرویس میکردی

خودش با پای خودش رفته..بعدم درخواست کرده اولش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

آخی بمیرم الهی 

عزیزم نیازی نیست کسی بفهمه حتی خانوادت

اگ ی وقت دوستت میفهمه مطمئن شو ب کسی نمیگه

کاش میتونستی با ی تراپیست شده تلفنی حرف بزنی بکم آروم میشدی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
خدای من چه وحشتناک.کاش همون موقع میرفتی پزشک قانونی نمیزاشتی راحت باشه دهنشو سرویس میکردی

اخه من تاحالا از اینکارا نکرده بودم از طرفی خیلی ترسیده بودم بعد اون تاپیک زدم که حداقل یکی راهنماییم کنه ولی بجای راهنمایی کلی حرف شنیدم که من هرزم خودم نباید میرفتم 

آخی بمیرم الهی عزیزم نیازی نیست کسی بفهمه حتی خانوادتاگ ی وقت دوستت میفهمه مطمئن شو ب کسی نمیگهکاش م ...

خدانکنه عزیز دلم با تراپیست حرف زدم اول از همه کلی دلداریم داد بعد گفت اول باید مطمئن باشم از طرف باردار نیستم