2777
عنوان

اولین ماهگردم🥲💔

625 بازدید | 47 پست

امروز اولین ماهگرد رل زدنم با عشقمه کسی ک ب اندازه جونم دوسش دارم 

و میدونه کامل رو دروغ حساسم چون از رل یودنمون ی بار ی دروغ گفته بودو فهمیده بودم 

هزار بار یهش گفتم دروغ نگو اوکی اصن گفتی ولی زود خودت بگو بم قبل اینکه خودم بفهمم من بفهمم از چشام میوفتی 

گفتم بش راجب حرف نزن بجا اینکه دروغ بگی

اما انروز دقیقا ۱۲ و نیم ب بعد شب ک شد ماهگردمون فهمیدم ی دروغ بزرگ بم گفته💔🥲

اللن واقعن گیج شدم نمیدونم چیکار کنم 

نمیدونم صبر کنم امروز بگذره بگم یا الان بگم

میخوام ازش سوالی بپرسم اگ ب انکار کردن ادامه داد حتی با وجود اینکه فهمیده دونستم سریعا تمومش میکنم

اگ خودش بگه کامل و معذرت بخواد میبخشم اما با شروط🥲

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

چن سالتونه 

بعد ۱ ماه به اندازه جونت دوسش داری؟

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن🎀با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱 درخواست دوستی نفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ دروغی

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱 اکانت موقتا دست ۳ نفره

نظر شما چیه

چه دروغی گفته 

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن🎀با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱 درخواست دوستی نفرستید

چن سالتونه بعد ۱ ماه به اندازه جونت دوسش داری؟

من ۱۹ رلم ۲۳ 

ن خیلی قبل تر از اون بهش علاقه مند شده بودم حتی بهشون درخواست دادم اما ردم کردن بعدها سر ی مسئله ای فهمیدم بهم علاقه مند شدن 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
لوس بازی

خواستم لایکت کنم امضاتو خوندم دیگه لایک نکردم 😐😂

من ۱۹ رلم ۲۳ ن خیلی قبل تر از اون بهش علاقه مند شده بودم حتی بهشون درخواست دادم اما ردم کردن بعدها س ...

قصدتون جدیه؟