2777
2789
عنوان

مشکلات پوستی

199 بازدید | 27 پست

میشه لطفا راهنماییم کنین؟من پوستم جوشیه شدیدم نیستا ولی ریز ریز میزنم مخصوصا وقتی تغذیم خوب نباشه مثلا‌چرب باشه ولی یچیز جالب من به ابرسان و ضدافتاب و کلا هرچیز کرمی حساسم دکترم گفت هیچی نزنم ولی روزی ۱۲ لیوان اب میخورم پوستم خشک نشه میوه زیاد میخورم به نظرتون عاقلانس

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن مرطوب کننده و ژل شستشو مخصوص پوست حساس حتما استفاده کنی بهتره

ببین بهترین برندارو دارم کمتر از یه تومن نمیدم مختص پوست چرب همش ولی باز حساسم بهش پوستمم اصلا دهیدراته نیس وقتیم چیزی نمیرنم صاف دکترم گفت یه دورس خودش تموم میشه 

.

منم به بیشتر کرما حساسیت دارم ولی بعضیاش به پوستم میسازه بنظرم نباید به همش حساسیت داشته باشی

در ضمن عدم استفاده از ضد آفتاب بعدا باعث پیری زودرس میشه یا اینکه کلا روزا از خونه نیای بیرون

دکتر گف ضدآفتاب نزنی؟ اخه ضدآفتاب از واجباتهب نظرم دکترتو عوض کن

قربونت برم بهترینارو بزنم جوش ریز میزنم من الان فقط یه فوم دارم همین اوردیتری گرفتم برند فارماسی باله آ سبمپل لورال همه حساس بودم برو بزن نت ببین په قیمتایی داره این برندا

.

منم به بیشتر کرما حساسیت دارم ولی بعضیاش به پوستم میسازه بنظرم نباید به همش حساسیت داشته باشیدر ضمن ...

من متولد ۷۹ام دکترم گفتم فعلا اینجوری هستی گفت تازه کبدت خوب شده خیلیا این دوره جوش دارن یه مدت صبر کلا اوکی شی بعد شروع کن فقط گفت اب زیاد بخور تا میتونی اب بخور

.

قربونت برم بهترینارو بزنم جوش ریز میزنم من الان فقط یه فوم دارم همین اوردیتری گرفتم برند فارماسی بال ...

اینارو ممکنه با قیمت اصل بهت فیکشو بندازن

از جای مطمئن خرید کردی؟

میخوای یه بار ایرانی خوب استفاده کن شاید جواب داد