2777
2789
عنوان

شوهرم میترسه ازم

2658 بازدید | 79 پست

خانوما یمدت رفتم قهر بعد که برگشتم الان تا دو دقیقه جواب شوهرمو دیر بدم سکته می‌کنه تو خونه تا لباس جمع میکنم میترسع خیال می‌کنه می‌خوام برم قهر دوباره

اومدم خونه بابام دیرور گوشی دم دستم نبود جوابشو نداده بودم حدود ۴۰ ۴۵ دقیقه اومدم گوشی نکا کردم دیدم ۱۱ بار زنگ زده پیام پشت پیام بعد جواب دادم داد زد چرا جواب نمیدی ترسیدم تا یکم کشو لباسامو جمع میکنم نگران میشع 😵 از طرفی خیلی خوبه از طرفی اسیرم کرده با این کاراش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا رفتی قهر

چند باری تو دعواهای کوچکیک هی بهم می‌گفت برو خونه بابات من هی نمی‌رفتم یه بار باز شب دعوا کردیم دیدم گفت برو خونه بابات دیگه چرا ولم نمیکنی منم اونموقع هیچی نگفتم بعدشم اومد معذرت خواهی کرد ولی من صبحش که رفت سر کار جمع کردم رفتم خونه بابام ا‌ونجام یهووو شوخی شوخی جدی شد و دیگه میخواستم جدا شم😂😂 

اخی طفلی 

وابستس بهت خیلی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شوهرت داره یکارایی مخفی انجام میده واسه همین میترسع ازت.احتمالا تو کمدا هم چیزی قایم کرده دست ب لباس ...

بابا چرا جنایی میکنی مسأله 

اسی شوهرت طاقت دوری تو نداره 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️