2777
2789

من ی هفته هس اومدم ولی ن حرم درست حسابی گیرم اومد ن ب دلم نشست این مسافرت 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا اخه ؟

مامانم مریضه بعد نمی‌تونستم ولش کنم برم حرم فقط دوبار با مادرم رفتم ک اینم فقط تو صحن نشسته بودیم دیگه حال مادرم بد شد قرار بود ۷ روز اونجا باشم چهار روزه حرکت کردیم

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

من ی هفته هس اومدم ولی ن حرم درست حسابی گیرم اومد ن ب دلم نشست این مسافرت

عزیزم منودعاکن خیلی رورای سختی دارم به امام رضابگوضامن زندگیم بشه شوهرم اشتی کنه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

مامانم مریضه بعد نمی‌تونستم ولش کنم برم حرم فقط دوبار با مادرم رفتم ک اینم فقط تو صحن نشسته بودیم دی ...

انشالله که مادرتون بهتر شه دوباره برین امام رضا🤲