2821
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

146 بازدید | 15 پست

تلگرامم که بالا اومد دیدم یه نفر یه پیام زشتی به من داده منم بالافاصله بلاکش کردم همون موقع که بلاکش کردم دوباره دو دقیقه بعدش یه اکانت دیگه به من پیام داد اونم بلاک کردم میدونم مسخره به نظر میاد ولی همش نگرانم نکنه حواسم نبوده دستم خورده باشه فیلم یا عکس شخصیم و تو گروهی چیزی فرستاده باشم بعد ادمین گروه منو پاک کرده باشه ندیده باشم که فرستادم میدونممم خیلی مسخرست ولی چون دو تا اکانت پشت سر هم بم پیام دادن ترسیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمای مریض زیاد هست فکرتو مشغول نکنحتیییی یک درصد اگه اینم باشه پلیس فتا پس چیکارس؟

نه ببین آخه این اکانتی که من داشتم مخصوص گروه های دانشگاهمو این‌است یه درصد دستم خورده باشه چیزی فرستاده شده باشه ابروم کامل رفته 

آیدی تو برداری نمیتونن دیگه مزاحمت ایجاد کنن شماره تو هم تنظیمات مخفی کن

ایدی ندارم هر کسی که هست یا اکانتمو از یه گروه برداشته یا شمارمو از قبل داشته

فقط آیدی تگرامت رو عوض کن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

نه ببین آخه این اکانتی که من داشتم مخصوص گروه های دانشگاهمو این‌است یه درصد دستم خورده باشه چیزی فرس ...

یعنی ی دوست خوب نداشتی که بهت یگه ؟ 

ولی در کل ازین ب بعد عکساو فیلمای شخصیتو ی جای امن تو گوشیت سیو کن

یعنی ی دوست خوب نداشتی که بهت یگه ؟ ولی در کل ازین ب بعد عکساو فیلمای شخصیتو ی جای امن تو گوشیت سیو ...

شاید اون لحظه ندیده باشن دوستای خودم خب کسی چیزی به من نگفت نمیدونم شاید من زیادی حساسم

ایدی ندارم هر کسی که هست یا اکانتمو از یه گروه برداشته یا شمارمو از قبل داشته

تو گروه باشی میشه درست با دوتا اکانت پیدا می‌کنه بلاک کن تلگرام اکثر سه تا دارن

بجنورد