2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

1364 بازدید | 28 پست

سلام. امروز رفتم سونو و گفت که تخمدان هات ضعیفه. 

سوالم این هست که تنبلی تخمدان یعنی همون ضعیف بودن تخمدان؟

چه مواد گیاهی بخورم تخمدانام تقویت بشه؟

من الان کلاس دارم بعد کلاس میام نظرات رو میخونم ممنونم

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
منم تنبلي دارم بهترين روش ورزش  من بدنسازي ميرم خيلي خوبه و بموقع پريود ميشم درحالي ك قبلا با ...

وای جدی تاثیر داره ؟ منم دو روزه شروع کردم به باشگاه رفتن ، یعنی منم نتیجه میگیرم ؟😢😢😢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اول اینکه تحرک داشته باش و اگر اضافه وزن داری کم کن

دوم اینکه تغذیت رو مراعات کن و اصلا چیزای صنعتی نخور

سوم پیاز درمانی.

چهارم خوردن چیزای گرم. رازیانه. عسل و سیاهدونه و...

تا ۱۴۰۰ با محمد جواد و محمد باقر و محمد حسین. چیکار کنم دیگه پسر دوستم. خدا ایشالا بهم عطا کنه
اول اینکه تحرک داشته باش و اگر اضافه وزن داری کم کن دوم اینکه تغذیت رو مراعات کن و اصلا چیزای صن ...

عزیزم شما پیاز درمانی کردی؟

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

منم تنبلی تخمدان دارم ۲سال  گلوکوفاژ ومتفورمین وکلی داروهای دیگه مصرف کردم ولی هیچ وقت به موقع پریود نمیشدم همیشه ۴۰ یا ۵۰ روز یک بارمیشدم تااینکه باشگاه بدن سازی رفتم ۳ماه بااینکه زیاد چاق نبودم ولی باز ۸کیلو لاغرترشدم وپریودهام منظم شد ودرعرض ۳ماهی که باشگاه میرفتم باردارشدم  الان دخترم ۱سالو نیمه

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤
عزیزم شما پیاز درمانی کردی؟

من امپول زدم پری بیاد. اگه باردار نباشم البته.

بعدش میخوام انجام بدم. ولی بودن تو سایت کسایی که نتیجه گرفتن. من خیلی بهش اعتقاد دارم

تا ۱۴۰۰ با محمد جواد و محمد باقر و محمد حسین. چیکار کنم دیگه پسر دوستم. خدا ایشالا بهم عطا کنه
منم تنبلی تخمدان دارم ۲سال  گلوکوفاژ ومتفورمین وکلی داروهای دیگه مصرف کردم ولی هیچ وقت به موقع ...

عزیزم چ رشته ای میرفتی؟

بدنسازی،پیلاتس، فیتنس چی؟

من امپول زدم پری بیاد. اگه باردار نباشم البته. بعدش میخوام انجام بدم. ولی بودن تو سایت کسایی که نتی ...

من انجام دادم این ماه

از،پنج پری

این ماه خیلی کم خونریزی داشتم

وفتی پیاز،شروع کردم اینقدر خونریزیم زیاد شده ک بند نمیاد فردا روز دهممه

همیشه هفت روزه پاک میشدم

نمیدونم چیکار کنم

منم تنبلی تخمدان دارم ۲سال  گلوکوفاژ ومتفورمین وکلی داروهای دیگه مصرف کردم ولی هیچ وقت به موقع ...

من پریودام منظمه.نهایتا یکی دوروز عقب جلو بشه.ولی توی سونوم زده pco .به نظرتون با وجود منظم بودن پریودی امکان تنبلی هست؟