2777
2789
اوه من الان ی مدت طولانیه اینجوری ام چکار کنم

من شنیدم خمیر دندون خوبه اما امتحان نکردم میترسم بدتر شه آخه میگن این چیزا پوستو بدتر حساس میکنه...دنبال داروی گیاهی میگردم ولی هنوز چیزی پیدا نکردم😩

همه چی داره عاااالیییی اتفاق میفته....مرسی خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا منظم 

خب پس جوشات میکروبیه. منم داشتم. یه مدت طولانی کپسول تتراسایکلین خوردم. یه دوره که می خوری نباید یهو قطع کنی چون بدتر برمی گردن. باید کم کم بین روزها فاصله بندازی . مثلا من دو ماه هر رو یه قرص خوردم. بعد یک روز فاصله انداختم. بعد فاصله رو سه روز کردم. همزمان از صابون قهوه استفاده کردم. اگه از پنکیک استفاده می کنی اونم باید قطع کنی چون بیشتر می کنه. من به موز هم حساسیت داشتم اونم دیگه نخوردم.تو ببین به چی حساسیت داری.

منم الان 13.14 ماهی میشه ک جوش میزنم قبلش صورتم صاااف بود.دیگه افتادم تو کار عرق کاسنی.ماست و حنا.ماست و سدر.یکمی خوب شده جاش کمرنگ شده.ی بارم ب میزان 2 ب1 عسل و روغن زیتون مخلوط کردم هر روز زدم ب جای جوشام.خدا روشکر الان جای جوشای پارسالم اصن معلوم نیس

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم