2777
2789
عنوان

سر درد بعد خوردن شیرینی

160 بازدید | 11 پست

بعد خوردن شیرینی بخصوص خامه ای 

سردرد میشم 

شیره و عسل و خرما ک میخورم اصلا حالم بد نمیشه فقط باشیرینی 

علتش چی میتونه باشه؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

قند مصنوعی ای که داخلش هستش

همش حس میکنم فشارمو میبره بالا یهو استرس میگیرم

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
2802
من میگرن دارم شیرینی میخورم سرم درد میکنه

خداکنه منم مال میگرن باشه

من سرم یه قسمتاییش مثل کف سرم و پیشونیم درد میگیره

همون استرست از خود سردردت بدتره

بلای جونمه 

شاید کبدت چربهچربیت میزنه بالا

اخه اصن غذاهای چرب نمیخورم. شیرینی جاتم محدود خیلی 

ا

احتمالن چربی‌ت زیادهبعد خوردن شیرینی یکم ابلیمو یا آبغوره بخور

از فشارم نباشه 🤣اینا بازم مهم نیس برام