2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه 😂😂تو حست چیه؟

عصبانیت خوشحالی استرس ناراحتی همه چی باهم قاطی 

بعد روز اول مدرسه اون قسمت دلم یطوری میشه در سال هم یکبار اینطور میشه دلم چون تمام احساس هایی که یک انسان میتونه داشته باشه ترکیب میشن باهم بعد دیگه یکن خش و بش میکنم با رفقا دیگه اون حس میره و میگم چرا من منتظر شروع این مدرسه بودم هرسال همینه 

وای مدرسهههه 

حس بدی ندارم 

چون نباس بگیم حس بدی دارم باز کائنات دست ب کار نشن  منو تو مدرسه دق بدن 

ولی خوب خوشحالم نیستم نگرانم چون نمیدونم با بچه هایی تو کلاسمون  ک منو اذیت میکنن چطور جواب بوم دوستی هم ندارم ک منتظرش باشم 

مثل خودمی خیلی مهم نباشه برات اگر مرموز هستی مرموز بمون و برعکس لازم نیست خودتی عوض کنی

اوهوم....نه مرموز نیستم درسخونم و آروم و شوخ معمولا هم جواب منطقی یعنی اونا با منفیت جواب میدن یا تیکه خوشم نمیاد 

میگن برا هرچی از قبلش ذوق داشته باشی اینجوری میشی بعدش

این روز های آخر شهریور نمیگذرههههه لامصب منتظر شروعم آخه امسال تابستون خیلی تلاش کردم برای نهم میخوام نتایجش رو ببینم

اوهوم....نه مرموز نیستم درسخونم و آروم و شوخ معمولا هم جواب منطقی یعنی اونا با منفیت جواب میدن یا تی ...

دقیقا خودمی مهم نباشه برات اهمیتی نداره خودتو قبول داشته باش و تلاش کن و موفق شو

منم میخوام برم تجربی دهم چطور بود؟

دهم خیلیییی سخت بود

مخصوصا امتحانای نهایی جون برامون نزاشت

من نهم معدلم ۲۰ شد

امسال ۱۸.۲۲

ولی همه ی رشته های نظری همینه نه اینکه تجربی اینجوری باشه ها

اگ پشتکار داری حتما برو🧡

این روز های آخر شهریور نمیگذرههههه لامصب منتظر شروعم آخه امسال تابستون خیلی تلاش کردم برای نهم میخوا ...

آره از بیستم ب اینور خیلی یواش میگذره از نظره منم

یا اینک چون منتظریم برامون کند میگذره

دقیقا خودمی مهم نباشه برات اهمیتی نداره خودتو قبول داشته باش و تلاش کن و موفق شو

چه خوب بلخره یکی مث من بود🥲آره بنظرم همینطوره نباید اهمیت داشته باشه ولی خب با ذهنیت دوران بلوغ نمیشه زیاد ذهنتون کنترل کنی متاسفانه