خاها دیروز رفتم دکتر گفته داری یائسه میشی. بهم گفته کاریش نداشته باشم بزارم روند طبیعیش طی بشه. بعد هم .فته ۲ تا ۳ سال ممکنه طول بکشه بعضی ها هم تا ۷ سال.
البته ازمایش و چیزی هم ننوشته. گفته مشکلی نداری و بهم گفته برم . من فقط ۴۲ سالمه. به نظرتون زود نیست؟
عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
سلام دوست عزیز ، با توجه به اینکه شما 42سالتون هست میتونید از مکمل فرتیل اید زنان استفاده کنید که به خاطر داشتن شبدر قرمز ،ویتکس بسیار در تنظیم سیکل قاعدگی و تعادل هورمونی عالیست . اما اگر پریودتان کاملا قطع شده و گرگرفتگی و تعریق شبانه و نوسانات خلقی دارید مکمل بالانس بلند را مصرف کنید که علاوه بر بهبود علائم یائسگی ، مولتی ویتامین مینرال هم می باشد .بالانس بلند با تاموکسیفن تداخل دارد.
سلام دوست عزیز ؛ اصلاح سبک عالی هست اما باید مکمل مناسب هم مصرف کند تا نتیجه سریعتر و بهتر داشته باشد . در ضمن یکی از علل یائسگی زودرس ژنتیکی است و اصلاح سبک چندان نمی تواند کمک کند.
سلام دوست عزیز ؛ اصلاح سبک عالی هست اما باید مکمل مناسب هم مصرف کند تا نتیجه سریعتر و بهتر داشته باش ...
سلام عزیزم بنده خودم یایسگی زودرس داشتم و با اصلاح سبک درمان کردم و بچه دار هم شدم اصلا یایسگی زودرس زیر ۴۰ سال وجود نداره چون بنده این مورد رو روی چندین نفر دیدم از جمله خودم