2821
2789
عنوان

دوران یایسگی

125 بازدید | 11 پست

خاها دیروز رفتم دکتر گفته داری یائسه میشی. بهم گفته کاریش نداشته باشم بزارم روند طبیعیش طی بشه. بعد هم .فته ۲ تا ۳ سال ممکنه طول بکشه بعضی ها هم تا ۷ سال. 

البته ازمایش و چیزی هم ننوشته. گفته مشکلی نداری و بهم گفته برم . من فقط ۴۲ سالمه. به نظرتون زود نیست؟ 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
خیلی زوده اصلاح سبک کن

چطوری ؟ نمیدونم چیکار کنم. دکترم هم چیزی نگفت

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینیستا داری؟ پیج بارداری فلورا رو نگاه کن حتما متوجه میشی و درمان میشی

ممنون. نگاه میکنم

سلام دوست عزیز ، با توجه به اینکه شما 42سالتون هست میتونید از مکمل فرتیل اید زنان استفاده کنید که به خاطر داشتن شبدر قرمز ،ویتکس بسیار در تنظیم سیکل قاعدگی و تعادل هورمونی عالیست . اما اگر پریودتان کاملا قطع شده و گرگرفتگی و تعریق شبانه و نوسانات خلقی دارید مکمل بالانس بلند را مصرف کنید که علاوه بر بهبود علائم یائسگی ، مولتی ویتامین مینرال هم می باشد .بالانس بلند با  تاموکسیفن تداخل دارد. 

خیلی زوده اصلاح سبک کن

سلام دوست عزیز ؛ اصلاح سبک عالی هست اما باید مکمل مناسب هم مصرف کند تا نتیجه سریعتر و بهتر داشته باشد . در ضمن یکی از علل یائسگی زودرس ژنتیکی است و اصلاح سبک چندان نمی تواند کمک کند. 

سلام دوست عزیز ؛ اصلاح سبک عالی هست اما باید مکمل مناسب هم مصرف کند تا نتیجه سریعتر و بهتر داشته باش ...

سلام عزیزم بنده خودم یایسگی زودرس داشتم و با اصلاح سبک درمان کردم و بچه دار هم شدم اصلا یایسگی زودرس زیر ۴۰ سال وجود نداره چون بنده این مورد رو روی چندین نفر دیدم از جمله خودم

سلام عزیزم بنده خودم یایسگی زودرس داشتم و با اصلاح سبک درمان کردم و بچه دار هم شدم اصلا یایسگی زودرس ...

سلام عزیزم. میشه توضیح بدی چیکار کردی؟ 

عزیزم اینستا داری؟ پیج فلورا تاجیک روببین کامل گفته بازم چیزی بود بپرس

ممنون عزیزم. حتما