2789
عنوان

خیلی نگرانم

104 بازدید | 11 پست

دخترکوچولویه من داره میره کلاس اول وای باورم نمیشه چه زود بزرگ شد خیلی استرس دارم نکنه تومدرسه دوست پیدا نکنه .نکنه که گریه کنه .نکنه گرسنه بشه.نکنه دفولش کنن واااای خدایا چرامن مادرشدن آخه !!!! از اونور پسرمم سربه سرم میزاره میگه وااای مامان نکنه دخترت گریه کنه تومدرسه .میدونه حساسم.مامانا چه میکنین بااسترستون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من گریه میکرد

خداییش تنهایی منم از مدرسه شروع شد

دو سه تا مورد میگم:

هیچوقت ای کاش با گوشی آشنا نمیشدم زندگیمو خراب کرد

با خدا آشناش کن و بهش بگو هرکی بهت چرت و پرت گفت تو درجا جوابشونو بده

هیجوقت از هیچ کسی هیج توقعی نداشته باشه چون همه دوستا ی روزی از کنار ادم میرن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

من یک هفته اول که پسرم رفت مدرسه خییییلی سختم بود.

کم کم عادت کردم.

همه جور فکری میکردم.

البته من و مامان یکی از دوستای پیش‌دبستانی‌ش با هم نوشتیمشون کلاس اول اما هیلی زود با بقیه هم دوست شدن و دوستای دیگه پیدا کردن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم همین الان کنار پسرمم، فردا میره مدرسه، اومدم پرده اتاقشو زدم کنار، ماهو تو آسمون دیدم گفتم خدایا این علمی که قراره پسرم از فردا اولین پله اش رو بره بالا ان شالله براش مفید باشه و تو راه خوب ازش استفاده کنه، الهی که بنده خوبی برات باشه، الهی علمش رو در راه رضای خودت استفاده کنه، مراقبش باش همونطوری که تو این ۷ سال مراقبش بودی، مراقب گوش هاش ، حرفی که تو نمیخوای نشنوه، مراقب چشماش، کاری که تو نمیخوای نبینه، مراقب جسمش کاری که تو دوست داری انجامش بده، من این ۷ سال در کنار پسرم بودم اما نگهبان و نگهدار اصلی و واقعی تو بودی و هستی، به خودت میسپارمش، خدایا اونو و همه بچه ها رو از هر شری دور نگهدار، تنها حسم بهش حس دلتنگی هست برای وقتایی که خونه نیست تا از مدرسه برسه خونه و پر بکشم به سمتش😍

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منم همین الان کنار پسرمم، فردا میره مدرسه، اومدم پرده اتاقشو زدم کنار، ماهو تو آسمون دیدم گفتم خدایا ...

عزیزم حرفات یکم آرومم کرد.ولی بچه من دختره .دخترا خیلی گناه دارن😭😭😭😭😭

عزیزم حرفات یکم آرومم کرد.ولی بچه من دختره .دخترا خیلی گناه دارن😭😭😭😭😭

منم دختر دارم ، میفهممت، روز اول مدرسه همین دغدغه ها رو داشتم، اما بچه ها توانا تر از این حرفان، خیلی راحت تر از اونچه تصور میکنیم یا تو خونه هستن با هم جور در میان، مهارتشون تو مدرسه خیلی بسشتر از خونست، نگران نباشید ، خیلی زود اونقدر دوست پیدا میکنه که نتونی زنگ اخر از در حیاط مدرسه بچه ها رو از هم جدا کنی بس که حرف میزنن و پچ پچ در گوش هم حرف میزنن و از خنده ریسه میرن 😍 از زیر قران ردش کن و براش صدقه بزار کنار و قلبا بسپارش به خدایی که خیلی خیلی بیشتر از ما ، مامانا، بچه هامونو دوست داره ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃