2777
2789
عنوان

عروس بد جنس

199 بازدید | 3 پست

این همه اومدین نی نی سایت از بدی مادر شوهر و خواهر شوهر گفتیم اگه خدایی نکرده یکی اومد گفت عروسمون بد جنسه همه بدون این که یه زره عقل به کار بندازیم حمله کردیم بهش که آره تو خودت بد جنسی دخالت نکن تو زندگیشون حالا سوال من اینه یعنی این طور که شما میگین عروسا همه فرشتن اصلا عروس بد وجود نداره

۲سالع عروسشون شدم از جون و دلم برا مادرشوهرش مایه گذاشتم بازم دامادشو که خیانت می‌کنه ب دخترش کل فامیل با زنای مختلف دیدنش بیشتر از من محل میزاره

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

معمولا اکثر عروساکرم میریزن و بعد که خونواده شوهر واکنش نشون دادن هوارهوار میکنن که اره خونواده شوهرم حسودن چشم ندارن ببینن منو 

خب مگه میشه یکی الکی تیکه بندازه(به جز ادمای مریض)

...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عروس بدجنس ام کم نداریم...من خودم خواهرشوهر هستم رابطم با زنداداشم خوبه اونم خدایی دختر خوبیه دوسش دارم.از اون طرف ۳تا زندایی دارم که به ترتیب عالی خوب و بد هستن...این بده اعصاب نذاشته برا فک و فامیل یه ایل رو کلافه کرده.خودمم ۱۰ساله عروسی کردم ۱۰تام خواهرشوهر دارم همشونو دوس دارم و باهم خوبیم مثل دوست،ولی اماااان از مادرشوهرم انقدر بلا سرم آورده که اگه پول داشتم صدبار تاحالا طلاق گرفته بودم بخاطر کاراش

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین