2777
2789
عنوان

معرفی خودم

84 بازدید | 8 پست

سلام من دختری ۱۳ سالم تازه عضو اینجا شدم بنظرم اسم سایت فقط برای مسائل بارداری و غیره نیست دوس دارم اتفاقاتی که میوفته برام و به صورت ناشناس در میون بزارم چون شاید روم نشه بعضی مسائل و از مامانم بپرسم... سوالی دارم در مورد درس یا هرچیز دیگه که اینجا بپرسم بع هرحال جمعه هفته پیش حوالی بین ظهر تا عصر متوجه خیس بودن شلوار شدم و خلاصه متوجه شدم پریود شدم خیلی ناراحت بودم و گریه کردم که چقد زوددد اینو بگم معلم کلاس ششم مون برامون توضیح داده بود چیه و مامانم گفته بودد.....روم نمیشد به مامانم بگم ولی دیگه نمی شد بدون نوار گفتم به مامانم مامانمم تبریک گفت و بعدشم که به خالم گفته😆 الان چندتا سوال دارم

کی تموم میشه تا موقع روز اول مدرسه خداکنه تمومشه؟....قدم دیگه رشد نمیکنه؟ قدم نمی دونم چنده پارسال ۱۵۵ بودم بابام قدبلندن مامانمم متوسط داداشم قدبلند خودم نکنه دیگه رشد نکنه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

قاعده پریودی کلا بین ۳تا ۱۰ روز هستش و باید ببینی دفع اول تا چند روز پریودی 

واینکه بعد از پریود معمولا ۱۰ سانت قد میکشی نگران نباش اما ورزش کن و شیر بخور و کارای متأثر انجام بده انشالله به قدی که میخوای میرسی 

معمولا ۶ روز ۷ روز طول میکشه حالا تا مهر که تموم میشه ولی خب دوباره یه ماه دیگه هست دیگه اش کشک خاله ...

خب خداروشکر وایی😓 یعتی هرماه اینطوری میشم چقد سخته واقعا تو همین چند روز خیلی خسته شدم همش باید عوض کنم از داداشم خجالت میکشم آخه راحت نیستم

خوشبختم گلم مبارک باشهچرا گلم قدت رشد میکنهو اینکههرماه یک چندروز پریود میشیزودم تموم میشه

همچنین منم خداکنه خیلی نگرانم.... اوکی دیگه چاره ای نیست پس