2777
2789
عنوان

زود ازدواج کردم

278 بازدید | 29 پست

26 سالمه و سه ساله ازدواج کردم ، یعنی هنوز عقدم نرفتم خونم.اما هنوز احساس میکنم برای ازدواج زود بود .هنوزم که هنوزه نمیدونم چه حرفایی درسته چه رفتارایی درسته.دلم از خوددم گرفته

بهترین همسر دنیارو دارم

اما رفتار باهاشو بلد نیستم

هنوزم فکر میکنم شاید باید با یه مرد پولدار ازدواج میکردم تا خانوادم انقدر اذیت نشن

اما همسرم بهترین همسر دنیاس خیلی مهربان و دلسوز و تلاشگره

اما از نظر مالی خیلی داریم اذیت میشیم

من اشتباه کردم با عشق ازدواج کردم؟

همسرم روز به روز داره بهتر میشه در امدش بیشتر میشه اخلاقش خوبه

اما عروسی نمیتونیم بگیریم جهزیه خوب هنوز نمیتونیم بگیریم

بدهکاریم

اینا انتظاراات خانوادم

من باید با مردی که ماشین داشت و خونه داشت و راحت میتونست عروسی میگرفت ازدواج میکردم؟

چرا نمیتونم آروم باشم همش فکر تفکرات خانوادم هستم اونا موافق ازدواجم با همسرم نبودن

اما همسرم واقعا عاشقمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم وقتش رسیده این رسم‌مزخرف جهاز برون از بین بره هر جونی سر زندگیش باشه کم کم وسایل دلخواهشو بخره بهتر از این‌همه فشار روحی روانی و مالی ان شالله خدا مشکلتون رو حل کنه

وای خوشی زده زیر دلت ناشکری نکن

پول آرامش نمیاره پولدار بود خیانت میکرد خوب بود

فقط سلامتی و دل خوش

هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند...

شغلش و درآمدش چقدر چرا قسط دارید عروسی معمولی بگیرین نهایت نگیرین

درآمدش ۲۰ به بالاس اما خرجمون بخاطر اینکه پدرمریض داره بالاس ، بدهکاریم چون خونه خریدیم و هرچی کار میکنیم جمع نمیشه عروسی بگیریم

عزیز دلم همه اینجورن آدم تا وقتی که پیر میشه هنوز کلی چیز هست که یادبگیره شما اول زندگیتون هست طبیعیه تو رابطه با کلا زندگی مطمعن نباشین که چه تصمیمی درسته اشکالیم نداره

بنظرم وقتش رسیده این رسم‌مزخرف جهاز برون از بین بره هر جونی سر زندگیش باشه کم کم وسایل دلخواهشو بخره ...

دارم دق میکنم

خانوادم هی میگن تا کامل نشه همه چی عروسی نگیرید نمیتونید برید

اما واقعا دیگ نمیتونیم

پولمون پس انداز نمیشه خسته شدم

وای خوشی زده زیر دلت ناشکری نکنپول آرامش نمیاره پولدار بود خیانت میکرد خوب بودفقط سلامتی و دل خوش

همسرم یه مرد رویاییه شاید تعریف کنم برای هرکسی باورش نشه.

اما واقعا فشار زندگی و خانواده رو چیکار کنم

چند سال صبر کنم پول پس انداز شه عروسی بگیرم بتونم برم؟