چون سوال مدیا شده خانواده و خانواده اصلی جایی نداره
چون هر چیزی که قبلا زشت بود و دشمن روح آدم بود الان شده گنگ بازی
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مثلا پول کجاش آماده اس برای مردم ؟مردم خیلی هاشون اگ یه روز کار نکنند نون شب ندارنهرچی میدو ایم نمیر ...
وقتی یه پسر ۲۳ ساله به جای کار کردن هنوز با کله باد دار میشینه ته خونه منتظره باباش پول نتشو بده تو اینستا بچرخه ، وقتی یه جوون جا اینکه دنبال هدف برا ایندش بره تو خونه نشسته منتظره باباش کار کنه نون بیاره سر سفره
یعنی انقدر به آماده بودن عادت کرده توانایی آماده کردن نداره
من نگفتم آماده بودن یعنی همه چی داره ، این یعنی اونقدری بوده که تلاشی نکرده
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱