2777
2789
عنوان

بلند شی ببینی

103 بازدید | 18 پست

همش خواب بوده و وسط مشق نوشتن تو پاییز بیدار بشی....

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میشه؟یادمه یبار از مدرسه اومدم انقدر خسته بودم که بافرم مدرسه خوابیدم خیلیییی بهم چسبید کنار بخ ...

دلم اب شد

شبایی که برقا قطع میشد با چراغ وستی خونمون روشن میشد زیر سوسوی چراغ مشقامو مینوشتم مامانم غر میزد که جرا ظهر وقت داشتی ننوشتی تکلیفتو

نصف شب بابام میرف از حیاط نفت میاورد میریخت تو بخاری تا مجددا روشن بشه😢من جونمو میدم برا تکرار مجدد اون روزا

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩

یادمه یه دفعه توماه رمضون روزه بودم از مدرسه اومدم هوا هم سرد بود رفتم زیر پتو خوابیدم دم افطار پاشدم....واااای بوی شامی های مامانم هنوزم برام شیرینه به به بخدا غذاها هم قدیم یه مزه ی دیگه داشت اگه یه شب مرغ داشتیم از عصر خوشحال بودیم.

کاش میشد

جلد کردن کتاب و دفترامون روزای قبل شروع مدرسه

اول کاغذ کادو میکردیم بعد جلد مشمایی از روش😭

جلد کردن کتاب و دفترامون روزای قبل شروع مدرسهاول کاغذ کادو میکردیم بعد جلد مشمایی از روش😭

آخ گفتی اگه با کادو جلد می‌گرفتیم لاکچری بودیم ما گاهی با روزنامه هم جلد میکردیم.

یادمه یه دفعه توماه رمضون روزه بودم از مدرسه اومدم هوا هم سرد بود رفتم زیر پتو خوابیدم دم افطار پاشد ...

بغضم گرفت بخدا 

حاظرم باقی مونده عمرمو بدم فقط یه روز برگردم ب دوران بچگیم و زیر لحاف بغل مامانم بخاب برم و دیگه بیدار نشم.....

منم یسری از جدرسه رسیدم رعتم تو اتاقم بخاری هم نداشت سرد سرد بود بیرونم برف میبارید خابیدم زیر دو تا لحاف سنگین و پتو شب موقه شام مامانم بیدارم کرد وای اون دمی گوجه ها با عطر برنج اعلا بوش میپیید تو خونه با ماست میخوردیم چقد لذت داشت 

الان کباب میخوریم دلمون خوش نیست مزه نداره دیگه

اون روزا رو باید هر لحظشو صد بار زندگی میکردیم

چقد ارزو میکردم زودتر بزرگشم کاش وسط اون روزای خوب دقیقا همون روزیکه اخرین لی لی رو تو کوچه با دوستام انجام دارم عمرم تموم میشد

کاش زمان توهمون لحظه متوقف می شد ❤

یوقتا با خودم میگم نسل الان چی میدونن از بخاطری نفتی از لذت خزیدن زیر کرسی از نون ساجی هایی ک مامانامون میپختن سر صبونه با چایی شیرین میخوردیم اخ ک مزه بهشت میداد

چقد ارزو میکردم زودتر بزرگشم کاش وسط اون روزای خوب دقیقا همون روزیکه اخرین لی لی رو تو کوچه با دوستا ...

ناشکری نکن زندگی کن سعی کن از زندگی لذت ببری این دنیا یه روز تموم میشه چه بهتر که سخت نگیریم و راضی باشیم