2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

طرز تهيه هم ميگي؟ بالو خام ميذاري ته ديگ؟ يا ابپز ميذاري فقط سرخ بشه؟ چ مدت ميذاري بمونه؟ 

نه عزیزم بال و مزه داری میکنی 

بعد یه طرفش و سرخ میکنی و برمیگردونی تا اونـطرفم سرخ شه بعدم برنج میریزی روش تا دم بکشه 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
طرز تهيه هم ميگي؟ بالو خام ميذاري ته ديگ؟ يا ابپز ميذاري فقط سرخ بشه؟ چ مدت ميذاري بمونه؟ 

مزه دار کن، کمی روغن بریز تو ظرف ات بعد همان طور خام مثل سیب زمینی بچین و برنج رو بریز روش بگذار دم بکشه، ته دیگ خوشمزه ای میشه به خصوص اگه کمی برشته بشه 

من یه بار با کباب تابه ای درست کردم خیلی خوب شد .

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من بدون سرخ کردن می گذارم    

من یه طرفش و سرخ میکنم که هر دو طرف برشته بشه

حالا اگه بال مرغ داخلش نپزه چی؟؟؟

نه عزیزم کامل میپزه 

یه بار امتحان کن