2777
2789
عنوان

خانوماکمک

151 بازدید | 7 پست

چیکار کنم یکم واسه خانواده شوهرم خوش سروزبون باشم اصلا نمی تونم با اطرافیانم گرم برخورد کنم خیلی سردم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
الزامی
1
50%
الزامی
1
50%
به دنیایی که مردانش عصا از کور میدزدند من از خوش باوری آنجا محبت آرزو کردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه مطالعه کن. درباره ظرف و ظروف مدل جدید ولوازم خانگی صحبت کن. ولی بنظر من بهتره بیشتر گوش بدی. ...

درحدمتعادل خوبه ...

چون به حرف اوردن کارمرداا نیس... بلکه ماباید بحرف بیاریم اونارو ... واگه زیادساکت واروم باشیم فکرمیکنن هیچ تمایلی نداریم واونام هیچ حرفی. نمیزنن

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
درحدمتعادل خوبه ...  چون به حرف اوردن کارمرداا نیس... بلکه ماباید بحرف بیاریم اونارو ... واگه ...

اها.با همسرت.

من فکر کردم خانوادش مثه مادر و خواهرشوهرت

شرمنده متوجه نشده بودم

عاشق خودمم...بوس بوس

با شوهرم عالیم تو خونه خیلی شیطونم ولی جایی میرم آرومم. نه که خجالتی باشم حرفی به ذهنم نمیرسه بگم یا یکی باهام حرف میزنه وسط حرفش ذهنم میپره یه جای دیگه اون وقت نمیتونم جوابشا بدم میمونم توش خواهر شوهرم تک دختره. خیلی ماهه دوست دارم براش مثل خواهر باشم باهاش گرم باشم اون منا خیلی دوست داره ولی من همیشه. ناخواسته باهاش برخوردم سرده حتی زبونم نمیچرخه بهش بگم آجی میترسم عروس دومی بیاد براشون چرب زبونی کنه اون وقت من از چشمشون بیفتم   خانواده شوهرم آدمای خوش سرو زبونا بیشتر می‌پسندن

به دنیایی که مردانش عصا از کور میدزدند من از خوش باوری آنجا محبت آرزو کردم