2777
2789

۲۶ سالمه . دوتا بچه دارم ۵ساله و یکی هم ۳ماهه ...امشب پدربزرگ و عموم مهمون بودن بهم گفتن تو یه زمانی امید پزشکی این طایفه بودی اما دیگه عمرا چیزی بشی کارت فقط بچه داریه ... بخدا یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوید..‌هیچ کاربری تو دنیا سخت تر از خانه داری نیست ... شبا که تیکه تیکه میخوابم چون بچم بیدار میشه شیر میخواد بعدش صبح بیدار میشم بلا استثنا هر روز جاروبرقی کل خونه ..خونمون ۱۰۰ متره دوخوابه ‌. بعدش میرم آشپزخونه اول نظافت میکنم و میشورم و دستمال کشی بعدش برنج میخیسونم و خورشت میپزم هررر روز بعدش میام بیرون میرم اتاق دخترم تمیز میکنم و اسباب بازی هایی که روز قبل ریخته رو جمع میکنم بعدش هم میرم لباسشویی روشن میکنم دوباره میام برنج میپزم و تا دستشویی رو بشورم لباسشویی کارش تمومه و رخت ها پهن میکنم و این وسطا هم چندین بار هر بار ربع ساعت شیر میدم و اروغ میگیرم و پوشک عوض میکنم بعدش هم وقت ناهار پهن میکنم میخوریم جمع میکنم یکم ظهر میخوابم عصرا بیکارم میرم خونه مامانم ساعت ۸ میام خونه شام درست میکنم پهن میکنم میخوریم جمع میکنم این وسطا بچه داری هم میکنم .... حالا بیاید بگید چکار کنم چجوری زندگیم رو تنظیم کنم که بتونم حداقل پیراپزشکی آزاد قبول بشم 

من با ۲۲ سال سن با ی نوزاد موندم چطور حموم برم با استرس حموم میکنم  تو چقدر شجاعی اسم پزشکی میاری سلطان😂😐💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با یه بچه ۳ماهه میخاین پزشکی قبول شین؟به درسای بعدش فکر کردین؟همه چی قبولی نیستا بگیم قبول شدیم تموم شد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
با یه بچه ۳ماهه میخاین پزشکی قبول شین؟به درسای بعدش فکر کردین؟همه چی قبولی نیستا بگیم قبول شدیم تموم ...

سر بچه اولم رفتم کنکور دادم نتایج اومد اتاق عمل آزاد قبول شدم اما وسط مهر زایمان کردم و نرفتم دانشگاه چون اصلن نمیشد بچه رو تنها گذاشت ... سال ۹۷ بود 

تو بگو یک درصد ... هیچ سهمیه ایی ندارم یعنی امید نیست پیرا آزاد بیارم حتی ؟

نمی‌دونم مشاورنیستم که فقط برام جالب بودچراالان که دوتا بچه داری یادت افتاده قبلش چزابه فکرنبودی البته هیچوقت دیر نیست ولی خب شرایطی سخت شده 

سر بچه اولم رفتم کنکور دادم نتایج اومد اتاق عمل آزاد قبول شدم اما وسط مهر زایمان کردم و نرفتم دانشگا ...

پیراها رو بخوای باز یه چیزی با بچه سه ماهه میشه ادامه داد ولی پزشکی حقیقتا فکر نکنم با شرایط شما همخونی داشته باشه و اینکه اگه بتونین روزی ۶تا۸ساعت پیوسته درس بخونین حتما میتونین قبول شین

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
پیراها رو بخوای باز یه چیزی با بچه سه ماهه میشه ادامه داد ولی پزشکی حقیقتا فکر نکنم با شرایط شما همخ ...

اگه روزانه ۸ ساعت بخونم پیرا میارم یا پزشکی ؟؟ مستمر و پیوسته 

اگه روزانه ۸ ساعت بخونم پیرا میارم یا پزشکی ؟؟ مستمر و پیوسته

پیرا