2777
2789
عنوان

يه سوال🤷🏻‍♀️

118 بازدید | 18 پست

سلام خانوماي گل 

شما هم با كدو غذا درست ميكنين؟

دستور پختشو بزارين 

من همش فك ميكنم غذايي با كدو نيست😂😐

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

کدو لگدی😂😂😂

همرا گوجه و پیاز و سیر لگدش میکنیم

خوشمزم هس

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم مث بادمجون سرخش میکنه و با گوشت یا بدون گوشت با آب کم و رب و گوجه 

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
من فقط كدو بخار پز همراه نمك و فلفل دوس دارم😝

مامانم هم همينجوري درست ميكنه كدو رو نقلي خورد ميكنه ميزاره خوب بخار پز كه شد يكم روغن با نمك ميزنه و كشك

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
مادرشوهرم مث بادمجون سرخش میکنه و با گوشت یا بدون گوشت با آب کم و رب و گوجه 

عه چ جالب مامانم بخار پز درست ميكنه وقتي خوب له شد و ابش جم شد روغن و نمك با كشك ميزنه

من کدو رو کوکو میکنم بسیار خوشمره میشه یا هم با پیاز و گوجه رنده شده سرخش میکنم اونم خوشمزست

ميشه توضيح بدي كوكو رو عزيزم؟

مامانم هم همينجوري درست ميكنه كدو رو نقلي خورد ميكنه ميزاره خوب بخار پز كه شد يكم روغن با نمك ميزنه ...

من با كشك امتحان نكردم ولي كلا من جز اين روش هيچ جور ديگه نميتونم كدورو تحمل كنم😤

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
كدو سبز؟  خورش كدو - كوكو كدو - خوراك كدو -  تو نت سرچ كن پره !  كدو حلوايي ؟  ...

واااه چ زياد بود خبر نداشتم😂

من با كشك امتحان نكردم ولي كلا من جز اين روش هيچ جور ديگه نميتونم كدورو تحمل كنم😤

عكسشو ميزارم اماده بشه

کدو لگدی😂😂😂 همرا گوجه و پیاز و سیر لگدش میکنیم خوشمزم هس

چ با حال😂