2777
2789
عنوان

دوست پسر

336 بازدید | 21 پست

اینایی که دوست پسر دارن بگننن

واقعا چجوری میشه که از دوست پسرتون هدیه بگیرین یا واستون خرج کنه

یکیو میخوام واسم خرج کنهههه🥹نیاز شدیددددد به خرج کردننن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوستم از دوست پسرش گوشی هدیه گرفت 

یکی دیگه شونم کارت دوست پسر شدستش بود روزی ۲ میلیون میرفت تو کارتش

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
توهم باید واسش خرج کنییااااا

والا من واسه کراشم قد خر پول خرج کردن دریغ از یه چیز کوچولو 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
من دوستم از دوست پسرش گوشی هدیه گرفت یکی دیگه شونم کارت دوست پسر شدستش بود روزی ۲ میلیون میرفت تو کا ...

وای چجورییییی

منو هم راهنمایی کنههههه😂یا حداقل به دوستت بگو یکی بهم معرفی کنهههه

والا من واسه کراشم قد خر پول خرج کردن دریغ از یه چیز کوچولو

واسه کراش چیه واسه ولنتاین باید خرج کرد اونم واسه دوست پسر

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
ناراحت نشو ولی آدمایی مثل شما باعث میشن خدارو شکر کنم که شخصیت مستقلی دارم و نیاز به کسی ندارم

اگه خدایی نکرده همین استقلالت بره اونوقت کیو داری؟اصن تو که استقلال داری مایی که استقلال نداریم رو درک نمیکنی

واسه کراش چیه واسه ولنتاین باید خرج کرد اونم واسه دوست پسر

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
اگه خدایی نکرده همین استقلالت بره اونوقت کیو داری؟اصن تو که استقلال داری مایی که استقلال نداریم رو د ...

ببین استقالل ربطی به دارایی آدم نداره 

البته توی این دنیا به همه چور آدمی نیاز داریم 

موفق باشی