2777
2789
عنوان

کسی هست از متاهلیش راضی باشه

121 بازدید | 16 پست

میشه از تجربتون بگید ارومم کنید

واقعا شوهر خوبم هست؟

بودن با درس و کار و شوهر خوب خوشبختن ؟

انقد بگین  تا همه مجردا امیدوار شن 

منکه دو دلم به ازدواج 

ولی خواستگار شغل خوب نمیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغلش به درک

کو مرد خوب؟ یه سری عوامل انتقال ایدز ریختن در سطح جامعه

خائن، علاف، عوضی، دروغگو

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

باید قبل ازدواج به توافق برسین راجب هرچیزی ک فکر میکنید اصلا مهم نیست

راجب همه چیز باهم صحبت کنید از ریز ترین موارد تا چیزای بزرگتر و تفاوتارو پیدا کنید ببینید میتوتید بپذرید؟ و ادامه بدین؟ 

به امید تغییر دادن ی نفر وارد زندگیش نشین

بخاطر مواردی مثل پول و موقعیت اجتماعی از باقی سلایقتون نگذرین

اونوقت ازدواج خوبی خواهید کرد

من راضیم خیلی زیاد

.

اگه آدم خوبی باشه عالیه

من راضی ام خداروشکر 

من ۱۸ ازدواج کردم الآن ۶ ساله

یه بچه دارم،تازه گواهینامه ثبت نام کردم

باشگاه میرم هرروز ورزش میکنم

قصد ادامه تحصیل هم دارم‌

هم اینکه میخوایم یه بچه دیگه بیاریم

شوهرم خوبه همکاری میکنه

اخلاقش خوبه

خانواده دوسته

از نطر عاطفی خوبه 

ازدواج جنبه جنسی و مالی هم داره

اهل کاره

پایه تفریح و اینا هست

افکارمون بهم نزدیکه و....

البته مشکلاتی هستا اما خیلی جدی نیست

باید موقع آشنایی خوب شناخت پیدا کنی بعدش خوبه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

خداروشکر. زندگی بالاوپایین داره،گاهی من چشم پوشی میکنم گاهی همسرم. ولی کلانظرجفتمون تواین 17  18سال این بوده که قبل ازدواج چشماتون باز کنیدو بعدازازدواج ببندید

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
اگه آدم خوبی باشه عالیهمن راضی ام خداروشکر من ۱۸ ازدواج کردم الآن ۶ سالهیه بچه دارم،تازه گواهینامه ث ...

هم سن منی داری ماشالله میری بچه دومی

منکه خانواده موافقت نمیکنن ببینمشون چون شغلشون دولتی نیست 

افسردگی گرفتم از تنهایی دوستام بدرد نخوردن 

کاش پیشم بودی بام حرف میزدی 

دقیقا پول واخلاق خیلی مهمه

حواست باشه یه خونه وپس اندازی از خودت داشته باش شده از شوهر بگیری ولی به نام خودت

دوستام بچه دارن میبینم همه خوشن یه طوری میشم

رشته وکاری که میخام نشد 

هم سن منی داری ماشالله میری بچه دومیمنکه خانواده موافقت نمیکنن ببینمشون چون شغلشون دولتی نیست افسردگ ...

ما خونمون ۳ دونگ به اسم منه ۳ دونگ به اسم شوهرم

بالاخره من که میخوام بچه ببارم زودتر بیارم که بعدش راحت بشم دیگه

ناراحت نباش انشالله توام یه بخت خوب نصیبت میشه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕