خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل. کلام شما نشانه شخصیت شماست🔴 لطفا افراد مذهبی متعصب (نه مذهبی های عزیز ) و افکار سنتی و زن ستیز داخل تاپیک های من شرکت نکنن 📌
اره داره، تا جایی که میدونم عکسو فیلم خودشو دوستاش، روبیکا داره، همین گروه دخترونه دارن
اره دختر منم تلگرام و اینستا داره بنظرم بد نیست براش میخواستم نظر بقیه رو بدونم
خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل. کلام شما نشانه شخصیت شماست🔴 لطفا افراد مذهبی متعصب (نه مذهبی های عزیز ) و افکار سنتی و زن ستیز داخل تاپیک های من شرکت نکنن 📌
اوایل ۴ سالگیش مادر بزرگش برای سوغاتی یکی از گوشی های روز دنیا رو گرفته بودند 🤦 به جز روز اول .. همونجور تو جعبه و تو کمد هست . علاقه ای ندارم بچه رو زود آلوده ی گوشی و تکنولوژی بکنم . ترجیح من و پدرش اینه که وقتش رو به طرق بهتری صرف کنه .
توروخدا گوشی از بچهاتون نگیرید بخدا زیاد سخت بگیرین عقده ای میشن بچها کارای بدی ازشون سر میزنه کنترل ...
نه اصلا نمیگیرم و چک نمیکنم چون میدونم اگه اینکارو کنم عقده آب میشه در آینده تلگرام و اینستا بقیه برنامه هارو داره
نه اصلا نمیگیرم و چک نمیکنم چون میدونم اگه اینکارو کنم عقده آب میشه در آینده تلگرام و اینستا بقیه بر ...
دقیقا چه در زمینه گوشی چه در زمینه بیرون سخت گیری باعث میشه بچه سراغ همون کار بد بره و هزار ترفند بزنه که اصن روحتون خبر نداشته باشه باهاش انقد دوس باشین که اصن رمز برا گوشیش نزاره راحت شما گوشیش نگاه کنید
درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات
دختر من یه ماه دیگه دوازده سالش میشه، سه ماهه که گوشی داره، اینستا نصب کرد که حذف کردم، هنوز اینستا ...
آره اینم هس ولی دخترم چیزای خوبشو میبینه خیلی چیزای آموزشی داره مثل آموزش زبان و خط طراحی ..و صفحه همکلاسیاشو فالو داره